CHP'li Özdemir'in 'Bıyık' paylaşımına MHP'den çok sert açıklama!

CHP'li Özdemir'in 'Bıyık' paylaşımına MHP'den çok sert açıklama!

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir'in sosyal medya hesabı üzerinden MHP’ye yönelik yapmış olduğu paylaşıma cevap gecikmedi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-CHP'li Ayşe Özdemir, kendisine ait sosyal medya hesabında, “Bi karış bıyıkla ortalarda ben MHP’liyim diye gezip AKP’ye oy verenlere söyleyin o bıyıktan Cemil İpekçi’de de var” şeklinde paylaşımda bulundu.Partililerine hedef alan bu paylaşıma Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seval Bay'dan cevap gecikmedi. Bay, yaptığı açıklamada milliyetçi - ülkücü hareketin üzerinden, ahlaksızca siyaset üretme gayretine düşüldüğünün altını çizdi. 
MHP'li Pay, açıklamasında şunları söyledi,"Milliyetçi Hareket Partisi siyasette dürüst, ilkeli, milli, ahlaki duruş ve tutumun önemine yürekten inanmakta, buna müzahir olacak şekilde mücadelesini sürdürmektedir.
Bir yan da '4.Endüstri Dönemi'nin' entelektüel pazarlaması yapılırken, diğer yanda ilkel devirleri bile mumla aratan rezillikler yaşanmaktadır.
Atatürk'ümüzün kıymetlerini yalana, iftiraya, dedikoduya malzeme yapmaktan zerre utanmayalar, milliyetçi -ülkücü hareketin üzerinden ahlaksızca siyaset üretme gayretine düşmüşlerdir." dedi.
Terör seviciliğinden medet umanların, cumhur ittifakı'nın görünen başarısı karşısında bu tür durumlara girdiklerini ifade eden Seval Bay, 
"Yerel basında yer alan ve milliyetçi - ülkücü hareketin mensuplarına yönelik açıklamaları; çaresizlik, cehalet ve çağdışı kalmış siyaset anlayışının bir ürünü olarak görüyoruz.
Zillet ile iştigal eden, terör seviciliğinden medet umanların, cumhur ittifakı'nın görünen başarısı karşısında bu durumlarını şaşırmıyoruz .
Başta Yüce Türk Milletinin vicdanın, 31 Mart 2019'da Aydın'ın yürekli efelerinin demokrasi tartısı ve kutlu davamızın şehitlerinin manevi huzuru sizleri bekliyor. Ülkücülerin ; Türk Milletinin tüm vatandaşlarının huzur ve refahını hedef alan kararlı duruşları, cılız sesleri işitmez. Söylediğiniz sözleri ancak çakallar duyabilir. Bozkurt'ların kulağı Türk Milletindedir."
diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum