CHP'li Saatçı'den MHP'li Köse'ye Birliktelik Çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, MHP İl Başkanı Fevzi Köse'ye Efeler Belediyesi hizmet binası konusunda birliktelik çağrısında bulundu.

CHP Aydın İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısına CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Başkan Yardımcısı Serhan Seyhan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri katıldı. CHP İl Başkanı Saatçı, geçtiğimiz günlerde MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse'nin Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının Efeler Belediyesi'ne verilmesi yönündeki açıklamalarını talihsizlik olarak değerlendirerek, "Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet binası olarak kullandığı binanın yine Efeler sınırları içerisinde hizmet veren Efeler Belediyesi'ne ait olduğunu savunan açıklama gündem değiştirmek için yapılmış bir açıklamadır. Eğer yerel yönetimlerimizin mallarından bahsedeceksek asıl önem taşıyan mevzu Aydın'a ait olduğu halde bu şehrin öz sermayesi durumunda olan kaynakların bakanlık ve hazineye devredilme çabasına karşı olduğumuzu ortaya koymak olmalıdır. Biz MHP'li Köse'nin hizmet binası üzerinde gösterdiği hassasiyetin daha fazlasını Aydın ve Aydınlının malları için göstermesi gerektiğine inanıyoruz" ifadelerini kullanarak Köse'ye "Gelin, eğer bir mücadele verilecekse hep beraber verelim" çağrısında bulundu.

"EFELER BELEDİYESİ'NİN HİZMET BİNASI ESKİ İL ÖZEL İDARE'NİN YERİ OLMALIDIR"

Efeler Belediyesi hizmet binasının ait olması gereken yerin, eskiden İl Özel İdaresi binası olarak kullanılan, büyükşehir yasası ile birlikte Aydın Valiliği tarafından Kaymakamlık ve İl Koordinasyon Merkezi'ne tahsis edilen bina olduğunu kaydeden Saatçı, "Şehrin menfaatlerini düşünen siyasetçilerin Aydın'ın malları konusunda bu hassasiyeti göstermesi gerektiğine inanıyorum. Tüm bu düşünceler ışığında Aydın ve Aydınlının mallarını siyasi emelleri ve hedefleri doğrultusunda devredilmesini veya gönderilmesine göz yuman siyasetçi ve bürokratları Aydın halkının derin vicdanına havale ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.