CHP’li Sağlar, İlçe Örgütlerine Teşekkür Etti

CHP’li Sağlar, İlçe Örgütlerine Teşekkür Etti

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, 7 Haziran seçimlerinde CHP’nin birinci parti olduğu 10 ilden biri olmayı başardıklarını belirterek, “Türkiye’de yeni bir dönemi başlattık” dedi.7 Haziran’da yapıl...

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, 7 Haziran seçimlerinde CHP’nin birinci parti olduğu 10 ilden biri olmayı başardıklarını belirterek, “Türkiye’de yeni bir dönemi başlattık” dedi.

7 Haziran’da yapılan seçimlerde CHP’den Mersin Milletvekili seçilerek 15 yıl sonra yeniden meclise dönen eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar, partisinin ilçe örgütlerini ziyaret ederek seçim çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür etti. CHP Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım, CHP Toroslar İlçe Başkanı Burhanettin Erdoğan, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Hüseyin Özveren ve CHP Akdeniz İlçe Başkanı Mustafa Sekendur’u ziyaret ederek, seçim çalışmalarına katkı sunan partililere teşekkür eden Sağlar, “Çağdaşlık, demokrasi, hak ve hukuk, özgürlükler, eşitlik ve adil paylaşım adına Türkiye’de yeni bir dönemi başlattık. Gösterdiğiniz sevgi ve destek için sizlere şükran borçluyum” ifadelerini kullandı.

Seçimlerin Mersin ayağını da değerlendiren Sağlar, “Mersin’de CHP birinci parti oldu. CHP’nin birinci parti olduğu 10 ilden biri olmayı başardık. 299 bin oy aldık. En yakın takipçimiz AKP 266 bin, MHP 256 bin, HDP 184 bin oy aldı. Genel olarak baktığımızda CHP’nin Mersin’de başarılı olduğunu görüyoruz. 2011 ve 2014 seçimlerinde ikinci parti olan CHP’yi, uyguladığımız strateji ile birinci parti yapmayı başardık. Bu başarıda en büyük pay, bütün milletvekili adaylarımızla uyumlu, özverili bir çalışma gerçekleştiren ilçe örgütlerimizin, parti emekçilerimizin, kadınlarımızın ve gençlerimizindir” diye konuştu.

Sağlar, eşi Serap Sağlar ile birlikte Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı da makamında ziyaret etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.