CHP'Lİ SERKAN SEVİM'DEN AK PARTİLİ GÖKÇE'YE ÇOK SERT SÖZLER

CHP'Lİ SERKAN SEVİM'DEN AK PARTİLİ GÖKÇE'YE ÇOK SERT SÖZLER

CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’nin Kılıçdaroğlu’na yönelik demecine çok sert sözlerle cevap verdi.

GÜNAY PABUŞÇU- AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ismi üzerinden kelime oyunuyla hakaret etmişti. Gökçe,” Bu felakete düşünüyorum da 2001 yılı öncesi yakalansaydık ne olurdu diye hayal ediyorum. Hastane yok, olanlar perişan durumda ve başında keMal var (şu an kendisi siyaset bilimci) doktor ve hemşire az,  para yok hiç, IMF’ye borç gırtlakta. Düşündünüz mü beyler neler olacağını!!!” demişti. CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’nin Kılıçdaroğlu’na yönelik bu demecine çok sert sözlerle cevap verdi. 

“AKP KUŞADASI İLÇE BAŞKANI TARİH BİLGİSİNDEN YOKSUN”
AKP iktidarının 18 yıldır ezberledikleri , ağızlarına doladıkları yalanlarla siyaset üretmeye çalıştığını ifade eden CHPli Sevim, “AKP’de 18 yıldır gelenek haline gelen  başkanından ilçe başkanına kadar  sıkıştıklarında ,siyaset, icraat ve hizmet üretemediklerinde devleti yönetmek halkın sıkıntılarına çare olmak yerine düşük bir siyaset diliyle, siyasi nezaketten uzaklaşarak hakaret içeren ,seviyesizce ve çaresizce Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Genel Başkanımıza saldırmayı seçiyor. Tarih bilgisinden yoksun ,o dönemin gerçeğini göremeyen siyasi analiz yoksunu  AKP Kuşadası İlçe Başkanı çıkmış 18 yıldır ezberledikleri ,ağızlarına doladıkları yalanlarla siyaset üretmeye çalışıyor” dedi.
 

“ADINI YAZARKEN SON ÜÇ HARFİNİ KENDİ KARAKTERİNDEN ESİNLENEREK…”
Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adını yazarken son üç harfini kendi karekterinden esinlenerek yazan sevgili mevkidaşıma soruyorum diyen CHP’li Sevim, “biz de millet olarak çok zor bir dönemden geçtiğimiz bu dönemde iktidarınızın camilerde namaz kılmayı, cenaze namazlarının kılınmasını hatta ve hatta mübarek cuma namazlarını bile yasakladığını yıllarca kullanalım mı?” sorusunu yöneltti.
 

“GENEL BAŞKANIMIZ SİZİN BU SEVİYESİZ ELEŞTİRİLERİNİZİ ASLA HAKETMİYOR”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin topyekün halkının yanında ve ihtiyaçlarını gidermek için bütün imkanlarını seferber ettiğini vurgulayan CHPli Sevim, “Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanından genel başkanına Belediye başkanlarından milletvekillerine kadar bu zorlu dönemde halkının yanında ve ihtiyaçlarını gidermek için bütün imkanlarını seferber etmiştir. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ortaya koyduğu çözüm önerileriyle siyasi rant elde etmek yerine iktidara yaptığı çağrılarla milli birlik ve beraberlik içinde milletçe bu zor dönemi atlama konusunda  çalışırken sizin bu seviyesiz eleştirilerinizi asla hak etmiyor. Elbette Türk milleti aklın ve bilimin rehberliğinde birlik ve beraberlik içinde bu sıkıntılı günleri aşacaktır. Yüce Türk milleti zamanı geldiğinde yüz yıllardır atalarımızın “İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın” felsefesiyle yönettiği  bu devletin yönetimini ayını  felsefeyle yönetecek Cumhuriyet Halk Partisinin yönetmesini sağlayacaktır. İnsanlığın ve Aziz milletimizin bir an önce bu acı ve zor süreci atlatıp sağlıklı yarınlara kavuşmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.