CHP’Lİ SEVİM: “İTTİFAKI İLGİLENDİREN KONULARDA MÜDAHALEMİZ OLUR”

CHP’Lİ SEVİM: “İTTİFAKI İLGİLENDİREN KONULARDA MÜDAHALEMİZ OLUR”

CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, istifa iddiaları ile gündeme gelen Nazilli Belediyesi’nde gelişmeleri, “İttifakı ilgilendiren konularda müdahalemiz olur” diyerek yorumladı.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli Belediyesi,  Başkanvekili Mustafa Tınaz’ın istifa haberi ile çalkalanıyor. Son olarak Tınaz’ın, belediyenin özel görüşmelerinin yapıldığı odanın anahtarını, odanın asıl sahibi Başkan Özcan’a teslim ettiği öğrenildi. İYİ Parti içinde farklı düşüncelerde olan kişilerin olabileceğini ifade eden CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, “Parti içi bir sorun olabileceğini düşünüyorum. İttifakla ilgili bir sorunumuz yok, parti olarak üretme ve hizmet yolunda duruşumuzu koruyoruz” dedi.

“MÜDAHALEMİZ OLUR”
Genel Başkanlar Kılıçdaroğlu ve Akşener’in ortaya koyduğu ittifak anlayışını her iki tarafında da sürdürdüğünün altını çizen Sevim, “İYİ Parti içinde yaşanılan sıkıntılar olabilir. Çözeceklerine de eminim. Bu konu ittifakla ilgili olsa bilgimiz de olurdu. Millet İttifakı’nı ilgilendiren her konuda  müdahalemiz olacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.