CHP'li Sevim'e "TAM DESTEK"

CHP'li Sevim'e "TAM DESTEK"

CHP Nazilli'de kongre öncesi partililer taraflarını belli etmeye başladı. CHP'nin Aydın Milletvekili Bülbül ve İl Başkanı Çankır, seçimlerde mevcut ilçe başkanı Serkan Sevim'e destek vereceklerini açıkladı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından açıklanan seçim takviminin ardından kongre sürecine giren Nazilli İlçe Örgütü'nde adaylar gövde gösterisine başladı. Geçtiğimiz gün ilçe başkan adaylığını parti binasında açıklayan Hakan Şensan'ın ardından mevcut ilçe başkanı Serkan Sevim de akşam saatlerinde düzenlenen koordinasyon toplantısında partililerle biraraya geldi. CHP Nazilli'nin güçlü isimleri mevcut başkanın arkasında durduklarını açıklayarak kongre öncesi, diğer adaylara gözdağı verdi.

İL BAŞKANI VE MİLLETVEKİLİ DESTEKLİYOR

CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim'in en büyük destekçileri ise Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ile Aydın İl Başkanı Ali Çankır oldu. Her iki isimde mevcut başkanın yanında olduklarını, kongrede Sevim'i destekleyeceklerini bildirdi.
Havadis Gazetesi'ne konuşan Bülbül ve Çankır, Serkan Sevim ve yönetiminin seçim sürecinde büyük başarıya imza attığını, 2023 seçimlerine de bu kadroyla gitmek istediklerinin mesajını verdi.

OYUNU BELLİ ETTİ

CHP Aydın Milletvekili Bülbül'ün konuşmasının satır başları şu şekilde; "Ben, CHP'nin Yıldıztepe delegesi olarak Serkan Sevim başkanımızı destekliyorum. Bu seçimlerde herkes aday olabilir fakat Sevim ve yönetimi başarılı bir seçim dönemi yürüttü. Bu yönetimin aynı şekilde önümüzdeki seçimlerde de aynı şekilde çalışmasını arzu ediyorum"

SÜRECİ İYİ İDARE ETTİ

İl başkanı Ali Çankır'da Aydın'da 17 ilçe başkanının da destekçisi olduğunu kaydetti. Serkan Sevim'in Nazilli ilçesinde başarılı bir yönetim anlayışıyla partiyi taşıdığını ifade eden Çankır, şunları söyledi; "31 Mart seçimlerinde Nazilli'de ittifak olarak tarih yazdık. Serkan başkan ve yönetimi bu süreci çok iyi idare etti. Bundan sonraki şeçimlerde de böyle olacağından şüphem yok. Parti içindeki huzuru üst düzeyde tutan bir anlayışla Nazilli'de partimiz yönetiliyor. Ben 17 ilçede olduğu gibi mevcut başkanlarımızın yanındayım. Nazilli'de açık olarak Serkan Sevim'i destekliyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.