CHP'li siyasetçiler şov peşinde

CHP'li siyasetçiler şov peşinde

CHP'li Çercioğlu, Çankır ve Atay üçlüsü Efeler'de bir ayakkabı boyacısının başında adeta şov yaptı. Vatandaşlar, CHP'li siyasetçilerin bu tavrını "Reklam kokan hareket" olarak değerlendirdi.



MEHMET ALİ CİNTOSUN-Yerel seçimlere yaklaştıkça siyasetçiler oy kaygısıyla kılıktan kılığa giriyor. Bunun en son örneği Efeler ilçesinde yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Başkanı Ali Çankır ve CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Fatih Atay, seçim çalışmaları kapsamında ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bir ayakkabı boyacısının başına geçen CHP'li siyasetçiler burada şov yaptı. Atay, tabureye oturup, eline aldığı fırçayla vatandaşın ayakkabısını boyadı. Çankır ona taktik verdi, Çerçioğlu ise alkışlayarak destek oldu.
Bu anlar siyasetçileri takip eden gazeteciler tarafından fotoğraflandı ve sosyal medyaya servis edildi. Onlarca kişi tarafından paylaşılan fotoğrafın altına tüm kesimlerden tepki yağdı. Fotoğrafı, 'reklam kokan hareket' olarak değerlendiren vatandaşlar, CHP'li siyasetçileri Alexandre Dumas'ın yazdığı "Üç Silahşörler" romanındaki kahramanlara benzetti.

img-20190123-wa0000.jpg
Seçim önü oy kaygısı güden siyasetçilerin, seçim sonrası bir daha ortalıkta görünmemesinden de dert yanan vatandaşlar, "Şov değil, hizmet istiyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum