CHP'li Ünüvar,Büyükşehir'in basın sözcüsü oldu

CHP'li Ünüvar,Büyükşehir'in basın sözcüsü oldu

Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Necmettin Ünüvar'ın, ASTİM Kavşağı açıklamasının ardından  Büyükşehir Belediyesinin  basın sözcülüğü görevine getirildiği iddia edildi.

Son aylarda Aydın'ın en büyük sorunu olarak her ortamda siyasi parti temsilcileri tarafından dile getirilen ASTİM Köprülü kavşak projesi, vatandaşı çileden çıkarmaya devam ediyor.  Son olarak kavşak inşaatını TBMM'ye taşıyan Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Ulaştırma Bakanlığına soru önergesi vermişti.  Vatandaşın sıkıntısını meclise taşıyan Depboylu'ya, CHP'li Meclis Üyesi Necmettin Ünüvar, "Bana niye bilgi sormuyor" diyerek sitem etti.

  “Şahsımdan ya da Büyükşehir Belediyesi’nden bilgi istese, kendisine zaten detaylı bilgi verilirdi“ ifadelerini kullanan Ünüvar kavşak inşaatını sorun olarak görmediğini kaydetti.  Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Necmettin Ünüvar, Milletvekili Deniz Depboylu’nun ASTİM Köprülü kavşak projesi hakkında Ulaştırma Bakanlığı’ndan bilgi istemesini eleştirerek, şunları söyledi:

“Nazillili hemşehrimiz Aydın MHP Milletvekili Deniz Depboylu’nun TBMM’ye verdiği soru önergesini basından öğrendik. Deniz Depboylu Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ASTİM Köprülü kavşak projesi hakkında Ulaştırma Bakanlığı’ndan bilgi istemiş. Deniz Depboylu, şahsımdan ya da Büyükşehir’den bilgi istese kendisine zaten detaylı bilgi verilirdi. Ya da sayın vekil bayramdan bayrama değil de ara sıra Aydın’a uğrasa veya Aydın’dan geçse, inşaat alanında köprülü kavşağın bitiş tarihini zaten görecekti.”

“ÇERÇİOĞLU’NU KONU EDEREK GÜNDEME GELMEYE ÇALIŞIYOR”

Depboylu’dan, Aydın’ın sorunlarının takipçisi olmasını beklediğini belirten Ünüvar; “Aydın’dan ve Aydınlıdan bihaber olan Deniz Depboylu, son zamanlarda birçok kişinin yaptığı gibi Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu konu ederek gündeme gelmeye çalışmaktadır. Turizmin dip yaptığı, turizm esnafının ve çiftçinin kan ağladığı bu dönemde Deniz Depboylu’dan biz bu konularda gündem yaratmasını, Aydının ve Aydınlıların bu konulardaki sorunlarının da takipçisi olmasını bekliyoruz” dedi.

Ünüvar'ın yaptığı bu açıklamasının ardından Büyükşehir Belediyesinin basın sözcülüğüne getirildiği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.