CHP'li Vekil Hacklendi

CHP'li Vekil Hacklendi

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'ın sosyal medya hesabı, Ayyıldız Tim tarafından hacklendi.Partisinden istifa edeceğine yönelik yazı paylaşılan hesap, kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu.

 

 

 

 HABER-MEHMET ALİ CİNTOSUN  

CHP'li Hüseyin Yıldız'ın resmi facebook hesabından bugün paylaşılan " Chp ile yol ayrımına gelmiş olduğumu tüm dostlarıma ve kamuoyuna önemle duyuruyorum. Chp Genel Merkezi dokunulmazlık kararı ile hdp = terorist partisine destek verdiği sürece partim ile aynı görüşte olamayacağımı anladım.Kararımı yarın partime bildiriyorum.Sevgilerimle" mesajı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Yorum yağmuruna tutulan hesapta "nasıl istifa edersin", "Yıldız canını verir partisini satmaz" mesajları dikkat çekti.

"HESABIM HACKLENDİ"

 Sosyal medya hesabından paylaşılan yazıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Hüseyin Yıldız, hesabının çalındığını ifade etti. Yıldız," Sosyal medya hesabım kimliği belirsiz kişiler tarafından hacklendi. Ben gerekeni yapacağım. Savcılığa durumu bildirdik. Kesinlikle vatandaşlarımız ve partililerim bu durumu ciddiye almasın" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.