CHP'li Vekil Savaş'a Seslendi!

CHP'li Vekil Savaş'a Seslendi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca,CHP Nazilli İlçe Örgütü'nü ziyarette bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Özlem Çerçioğlu için "Denizli'nin imrendiği başkan" dedi. Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Savaş'ıysa sert sözlerle eleştiren Karaca, Denizli'deki su ve doğal gaz faturalarını örnek göstererek "Bükemediğin bileği öpeceksin" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Nazilli İlçe Örgütüyle parti binasında bir araya geldi. CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve partililer tarafından karşılanan Karaca, gündeme ilişkin değerlendirmeler yaparak Aydın siyasetini ele aldı.

"ONLARINKİ KOLTUK BEKASI"
Ev sahibi Sevim, yoğun tempoda zaman ayırıp Nazilli'ye geldiği için CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca'ya teşekkür etti. Karaca da Nazilli'deki seçim yarışına katkıda bulunmak adına geldiğini ifade ederek Millet İttifakı'nın önemine temas etti. Cumhur İttifakı'nı "koltuk bekası" diye tanımlayan Karaca, "CHP-İYİ Parti ittifakı vatan, millet, bayrak ittifakıdır. Bu iki parti Cumhuriyetin kuruluşunun 100'üncü yılı için yan yana geldiler. Kendi siyasi bekalarımızdan ziyade ülkenin geleceği için ittifak tabanda kuruldu ve seçmende kabul gördü" dedi. Millet İttifakı'nın son yapılan anketlere göre Türkiye'nin birçok noktasında önde olduğunu dile getiren Karaca, "Özellikle Cumhuriyetin başkentinde, Ankara'da, kazanacağımızı görüyoruz. Nazilli'de de geride başlanan seçim yarışı bugün ivme kazanmış durumda" ifadelerini kullandı.

"KIRGINLIKLARI KARANLIKLARA GÖMDÜK"
Millet İttifakı arasında yaşanan anlaşmazlıkları da gündeme getiren Karaca, durumu "geçiş süreci" olarak gördüğünü belirterek, "Hiçbirimizin kişisel kırgınlıkları ülkemizin geleceğinin önüne geçemez. Bu kırgınlıkları 'ben de varım' diyen herkes evinin en karanlık köşelerine gömmek zorunda" dedi. İktidarı ayrıştırıcılık yapmakla suçlayan Karaca, "Ayrıştırarak güç sahibi olmuş anlayışa uyarsak onlardan ne farkımız olacak?" diyerek partilileri birleşmeye davet etti.

"ALIN TERİ BAŞ TACIMIZ"
Millet İttifakı'nı karalamaya yönelik söylemlerin baş gösterdiğini ifade eden Karaca, Türkiye'nin birçok noktasındaki belediyelerin, kazanıldığı takdirde çalışanları işten çıkaracağı yönündeki iddiaları değerlendirdi. Bu hususta, "İşini layıkıyla yapan herkes görevine devam edecek" diyen Karaca liyakate işaret etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'li belediyelerde asgari ücretin 2 bin 200 TL olacağı vaadini da hatırlatan Karaca, "Biz insanları siyasi partisine göre değil, liyakatine göre işe alacağız ya da işine devam ettireceğiz. Tüm belediye çalışanları 2 bin 200 TL maaş alacak. Bunu da 1 Nisan'dan itibaren değil, Ocak ayından itibaren farklarıyla alacak. Çünkü biz; emek ve alın terini baş tacı yapan bir anlayışa sahibiz. Nazilli ve Aydın da emek veren, üreten bir kent" dedi. 

"ÇERÇİOĞLU, DENİZLİ'NİN İMRENDİĞİ BİR BAŞKAN"
Denizli'yi temsil eden vekil Karaca, komşu ilin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na imrendiğini kaydetti. Çerçioğlu'nun kadın siyasetçi aktörüyle yerel yönetimlere örnek olduğunu dile getiren Karaca, "Özendiğimiz, imrendiğimiz ve bir kadın olarak gurur duyduğumuz Topuklu Efemiz, Özlem Çerçioğlu da Büyükşehir Belediye Başkanı olacak" şeklinde konuştu. 

"BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN"
Karaca, sık sık Çerçioğlu'nu eleştiren Mustafa Savaş'a da yüklendi. Denizli-Aydın otoyolu ve havaalanı için hesap soran Karaca, Denizli'deki su ve doğal gaz faturalarını örnek göstererek, "Öncelikle Aydın'ı bilecek sonra Özlem Çerçioğlu için sözler sarf edecek. Kendisine Denizli'yi hatırlatmak istiyorum. Denizli yıllardır AK Partili belediyeler tarafından yönetilmekte. Aydın'da su faturalarının pahalı olmasından şikayet ediyor kendisi. Önce gidip Denizli'deki faturaları incelemesi gerekiyor. Sonrasında Büyükşehir Belediyesi'ne laf söyleyecek. Denizli'deki doğal gaz ile Aydın'daki doğal gaz faturaları arasında uçurum var. Bükemediğin bileği öpeceksin ama bunlar öyle değil. Aydın halkını cezalandırıyorlar. Üreten, destek gören belediye başkanının varlığından son derece rahatsızlar. Önce; Aydın'ın milletvekili olarak Aydınlılara hizmet etmenin onurunu yaşayacak, sonra; kadın siyasetçilerin önünü açarak önder olmuş belediye başkanımıza söz söyleme hakkına sahip olacak" dedi.

Karaca'ya ziyaretinde CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan ve partililer eşlik etti.(Simge Ata-Hedef Gazetesi)

33-054.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.