CHP’nin kurmaylarından Başkan Özcan’a ziyaret

CHP’nin kurmaylarından Başkan Özcan’a ziyaret

CHP kurmayları, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel beraberinde Aydın Milletvekili Parti Meclis Üyesi Bülent Tezcan,  Aydın Milletvekili Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Bülbül, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ile birlikte Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özcan; “Kıymetli Vekilimiz Özgür Özel beyin de ifade ettiği gibi Nazillimizde de ‘gönül ittifakı’ kazandı. Hep birlikte el ele vererek başardık. Bu başarının Nazillimizden tüm Türkiye’ye yayılması için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 

CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim yaptığı konuşmada; “Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özel ile Aydın Milletvekillerimiz Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız’ı ilçemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından elde ettiğimiz başarıyı geçtiğimiz ay yapılan kongrede yeniden göreve seçilerek taçlandırdık. Bölgemize Buharkent İlçe Örgütü binası açılışı için gelen ve bizlere de ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunmak isteyen parti yöneticilerimizi geniş bir alanda ağırlayarak tüm partililerimizle ve tüm Nazilli halkıyla buluşturmak istedik” ifadelerine yer verdi.

d5d876b6-abf3-47fd-b4f8-75627a0d2322-001.jpeg

5d07d4de-cc38-4e15-b6f2-6e641ee1291f.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.