Çiçeği burnunda vekil ittifakı bozdu

Çiçeği burnunda vekil ittifakı bozdu

Aydın’ın çiçeği burnunda AK Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Dallıca Mahallesi’nde yapımına başlanan sinyalizasyon ve kavşak tartışmasıyla ilgili açıklamaları Cumhur İttifakı’na gölge düşürdü.

Seçim çalışmalarında ve 24 Haziran’ın ardından sert üslubu ile dikkat çeken AK Parti Milletvekili Kuvvet Erim, MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile yaşadığı polemik ile dikkatleri üzerine çekti. Son olarak Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın girişimleri ile Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Dallıca Mahallesi Kavşağı’na yapılan trafik sinyalizasyonlarının kendi gayretleri ile yapıldığını iddia eden Erim, “Haluk Alıcık, 9 seneden bu yana neredeymiş? Yeni mi belediye başkanı oldu. Ben yaptım oldu diyecek değilim ama ben bu işin önemli olduğunu belirttim. Belediye başkanı olduğun gün temel ihtiyaçları belirlersin arkasından yaparsın. Bu işler aklına geldikçe yapılmaz. Ben orada o eksikliği gördüm ve talimatı verdim” sözleri ile tartışmanın fitilini ateşledi.

ALICIK VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Nazilli Belediyesi, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın 1 yıl önce tartışma konusu olan kavşağa gidip incelemelerde bulunduğu ve vatandaşlara sinyalizasyonlu kavşak sözü verdiğini açıkladı. Trafik akışının yoğun olduğu İzmir- Denizli karayolu ile köy yollarına geçiş güzergahını içine alan Dallıca Kavşağı’na trafik sinyalizasyonu yapılması için Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ile gerekli yazışmaları yaptıklarını ve bölgede çalışmaların başladığını belirten Başkan Alıcık, “Karayolları Genel Müdürlüğü(KGM)’ne göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Trafik akışının yoğun ve kaza riskinin yüksek olduğu Dallıca Mahallesi Kavşağı’na sinyalizasyonlar ekleniyor. Karayolları yetkililerimiz gelerek gerekli incelemeleri yaptı. Önemli olan vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde trafiğe çıkması. Büyük önem verdiğimiz bir konuydu. Aynı şekilde Güzelköy Mahallemizin girişine de ışıklı trafik cihazı ekledik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.