Çiğlili Anneler Şirince’yi Gezdi

Çiğlili Anneler Şirince’yi Gezdi

İzmir’in Çiğli ilçesinde Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, Çiğli Belediyesi tarafından Selçuk ilçesine bağlı Şirince’ye gezi düzenlendi.Çiğli Belediyesi, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Çiğli...

İzmir’in Çiğli ilçesinde Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, Çiğli Belediyesi tarafından Selçuk ilçesine bağlı Şirince’ye gezi düzenlendi.

Çiğli Belediyesi, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Çiğlili anneleri Selçuk ilçesine bağlı Şirince’ye götürdü. Düzenlenen gezide tarihi mekanları gezen Çiğlili anneler, geziye yoğun ilgi gösterdi. Geziye yaklaşık olarak 135 kadın katılırken, anneler keyifli bir gün geçirdi.

Belediye olarak sosyal projelerin takipçisi olmaya devam edeceklerini ve Anneler Günü’nün de bu sosyal projeler içerisinde en anlamlı projelerden biri olduğunu belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, "Hayatlarımızın belki de en değerli varlıkları annelerimiz bizler için çok kıymetli. Hepiniz iyi bir anne, iyi bir eş, arkadaş, dostsunuz. Hayata atılmamızda annelerimizin emeği yadsınamaz. Anneler Günü dolayısıyla böyle bir organizasyonu düzenlemiş olmaktan çok memnun olduğumu belirterek; sizlerin de aynı şekilde bu geziden memnun kalmanızı, keyif almanızı diliyorum. Tekrar tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum. Şirince gibi şirin bir köyümüzün tarihi ve doğayla iç içe görüntüsünün tadını çıkarın, eğlenin. Yaşamın her alanında kadınlarımızın ve bize ihtiyaç duyanların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.