Çılgın Sınıf adlı tiyatro oyunu Nazilli’de sahnelendi

Çılgın Sınıf adlı tiyatro oyunu Nazilli’de sahnelendi

Nazilli Halk Eğitim Merkezi bünyesinde oluşturulan Öğretmenler Odası Tiyatro Topluluğu’nun oynadığı tek perdelik “Çılgın Sınıf” isimli tiyatro oyunu Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonunda sahnelendi.

HAVADİS HABER - Yazarlığını ve yönetmenliğini Erol Sevgili’nin yaptığı “Çılgın Sınıf” adlı tiyatro oyununda Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün'ün yanı sıra Kübra Öngel, Kenan Kangöz, Birsel Yeşiltepe, Ufuk Çağlayan, Sanem Taşçı, Erol Sevgili, Zehra Bensu Açıkgöz, Merve Dülger Akgün rol aldı. Nazilli Belediyesi Tiyatro salonunda yapılan komedi türündeki oyun izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. 

Akıl hastanesinden kaçan ve kendini müfettiş sanan hasta soluğu yakınlardaki bir okulda alır. Okul müdüründe ve öğretmende müfettiş olmadığına dair hiç şüphe uyandırmayan akıl hastası, haylaz 12/C sınıfının dersine girer ve olaylar birbiri ardına sıralanır. Haylaz öğrenciler kısa sürede müfettişin hassas noktalarını fark edip onunla alay etmeye başlarlar. Müfettiş iyice kontrolden çıkmıştır. Bu sırada sınıfa gelen Akıl Hastanesi doktoru, gerçeği açıklar ve öğretmen ve müdür rahat bir nefes alır.

Nazilli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Turan tiyatro gösterimi yapan öğretmenleri ve oyun yönetmenini tebrik ederek, “Başka Erol Hoca olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Geçen yıl olduğu gibi salondan geri dönenler oldu. Malesef bu oyunun tekrar olmayacak. Emekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

26.jpeg

20-002.jpeg

8-004.jpeg

6-009.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.