Çimen Horasan’da Seçmenle Buluştu

Çimen Horasan’da Seçmenle Buluştu

MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, seçim çalışmalarına Horasan’la devam etti. Beraberindeki partililerle birlikte Horasan’da temaslarda bulunan Çimen, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.Milliye...

MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, seçim çalışmalarına Horasan’la devam etti. Beraberindeki partililerle birlikte Horasan’da temaslarda bulunan Çimen, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen’i Horasanlılar bağrına bastı. İlçe merkezinde esnafla bir araya gelen Çimen, kahvehaneleri tek tek gezdi, seçmenlerle kucaklaştı. Bir zamanlar Erzurum’un ticaret merkezi konumunda olan Horasan’da gördüğü ilgi ve alakadan memnun kalan Ertürk Çimen, “Horasan ilçemizde gördüğümüz bu teveccüh elbette karşılıksız kalmayacak. Ümit ediyoruz ki, Horasan da seçimlerde bizimle birlikte yürüyecek. Biz de MHP kadroları olarak Horasan’ı ve Horasanlıları her daim sırtımızda taşıyacağız” diye konuştu.

Horasan’ın, yakın bir geçmişte Erzurum’da ticarete yön veren bir ilçe olduğunu, ancak şimdilerde kendi ayakları üzerinde durmakta bile zorlandığını anlatan Çimen, “Horasan’da hangi kapıyı çaldıysak, hangi esnafımıza kulak verdiysek, hep dert dinledik, sorun dinledik, problem dinledik. Koskoca ilçede ekonomi tükenmiş, esnaf borç batağına batmış; insanların huzuru bile yok. Gelinen bu nokta, hükümetin eserlerinden sadece bir tanesidir. Ama ant olsun ki, iktidara geldiğimiz gün Horasan’ın hesabını da, Hasankale’nin, Köprüköy’ün, Tortum’un, Hınıs’ın, kısaca Erzurum’un içine düşürüldüğü bu durumun hesabını bu hükümetten soracağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.