Cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi

Cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi

Nazilli'nin Bereketli Mahallesi'nde 70 yaşındaki Rıfat Özcan'ın öldürülerek cesedinin toprağa gömülü halde bulunmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan cinayet zanlısı KazımT. adliyeye sevk edildi.

Bereketli Mahallesi'nde toprağa gömülü halde bulunan erkek cesediyle ilgili olarak cinayet zanlısı Kazım T. Nazilli Adliyesi'ne getirildi.

Bereketli Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde tarlaya gitmek için evden ayrılan evli ve iki çocuk babası 70 yaşındaki Rıfat Özcan, akşam eve gelmeyince ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Kayıp için arama çalışması yapan jandarma ekibi ile mahalleli Özcan'ın tarlasına yakın bir yerde üzeri yeni örtülmüş toprak yığınını fark etti. Toprağı kazan ekipler, Özcan'ın cesediyle karşılaştı.  Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Özcan’ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Jandarma ekipleri, olayla ilgili Özcan'ın hasmı olduğu iddia edilen Kazım T.'yi (70) gözaltına aldı. Karakoldaki ifadesinde Özcan'ı kendisinin öldürmediğini söyleyen Kazım T. işlemlerinin ardından Nazilli Adliyesi'ne sevk edildi.

HABER VİDEOSU;

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.