Cinayeti neden işlediğini anlattı

Cinayeti neden işlediğini anlattı

Efeler’de bir süredir ilişki yaşadığı Mahiye H.’nin (36) kocası Cemil H.’yi (61) başından vurarak öldüren Erkan T., (44) tutuklandı.

Mahiye H. İle ilişkisinin devam ettiğini iddia eden Erkan T., Cemil H.’yi ise ‘Mahiye ile cinsel ilişki görüntülerimi göndereceğim. Akşam izlersin’ dediği için vurduğunu söyledi.

Olay, Ata Mahallesi Doğu Aydın Bulvarı ile 620'nci sokağın kesiştiği noktada, dün saat 21.00 sıralarında meydana gelmiş, firar eden Erkan T., Cinayet/Gasp Büro Amirliği ekiplerince Serçeköy Mahallesi’nde yakalanmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Aydın Adliyesi’ne sevk edilen Erkan T., nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

“CİNSEL İLİŞKİ GÖRÜNTÜLERİNİ GÖNDEREYİM DEYİNCE…”

İfadesinde cinayetin ayrıntılarını anlatan Erkan T., Cemil H.’yi 8 yıldır tanıdığını, Mahiye H. ile de 8 yıl önce başlayan özel ilişkisinin hala devam ettiğini söyledi. Bu ilişkiden bir kız çocukları olduğunu belirten Erkan T., olay günü Mahiye H. ile mesajlaşarak buluşmaya karar verdiklerini ancak Mahiye H.’nin belirledikleri saatte parka gelmediğini ifade etti. Erkan T., olayın yaşandığı anı ise şöyle anlattı:

“Ben 17.30 sıralarında parka gittim. Cemil süt toplamaya gidince Mahiye de parka gelecekti. Ancak Mahiye gelmedi. Mahiye’ye mesaj attım. Mahiye ‘Aşkım ben Umurlu’dayım. İşim var’ diye mesaj attı. Ben parktan ayrılıp, saat 21.00 civarında 'Belki Mahiye gelmiştir' diye tekrar parka döndüm. Arabamla giderken Mahiye ile Cemil’in arabayla geldiklerini gördüm. Karşılıklı arabalardan indik. Kızım bana doğru koştu, sarıldık. Bu sırada Cemil bana, ‘Sen o… çocuğusun. Dün akşam Mahiye’yi sinkaf ettim. Videosunu çektim. Sana göndereyim, akşam izlersin’ dedi. Kendimi kaybetmişim. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum.”

Mahiye H.’nin kocası Cemil H.’yi öldürmesini istediğini öne süren Erkan T., bu konuda şu sözleri söyledi:
“Mahiye yanıma geldi. ‘Ne yaptın aşkım’ diye feryad etti. Devamında bana, ‘Madem yaptın, bitir bu işi’ dedi. Ben Mahiye’nin bu sözünden sonra tekrar ateş etmedim. Arabayla maktulün üstünden geçip geçmediğimi hatırlamıyorum. Mahiye oradaki komşuya kaçtı. Ben kızımı alıp oradan uzaklaştım. Daha sonra kardeşimin kullandığı arabayla teslim olmaya gelirken kolluk kuvvetleri geldi. Silahımı ve mermileri kendiliğimden teslim ettim.”
Öte yandan soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı, Mahiye H.’nin de ‘şüpheli’ sıfatıyla ifadesini aldı. Mahiye H., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olayın ardından 112 Acil Servis ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cemil H., gece saatlerinde hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.