Cinsel sarkıntılığa 5 yıl hapis cezası

Cinsel sarkıntılığa 5 yıl hapis cezası

12 yaşındaki kızı taciz eden Emrah Arslan, duruşmada kızın taytının kumaşına bakmak için baldırına dokunduğunu söyledi.

Geçen mayıs ayında Antalya Serik'te 12 yaşındaki M.Y.'ye sokakta cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan sanık Emrah Arslan'ın yargılandığı davaya Manavgat 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Duruşmada tarafların avukatları hazır bulunurken, sanık Emrah Arslan ise tutuklu bulunduğu Alanya Cezaevi'nden SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) aracılığıyla katıldı.

Duruşmada mütalaa veren savcı, sanığın çocuğa cinsel sarkıntılık suçundan cezalandırılmasını, indirim hükümlerinin uygulanmamasını ve tutukluluk halinin devamını talep etti.

"TAYTIN KUMAŞINA BAKMAK İÇİN DOKUNDUM"

Sanık Emrah Arslan ise pişman olduğunu belirterek, eylemi suç işlemek kastıyla gerçekleştirmediğini anlattı. M.Y.'nin taytının kumaşına bakmak için baldırına dokunduğunu kaydeden Arslan, " Böyle bir olay gerçekleştiği için mahkemenizden ve mağdurun ailesinden çok özür diliyorum. Pişmanım, kızın taytının kumaşına bakmak için baldırına dokundum." dedi.

5 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

Verilen aranın ardından mahkeme heyeti, sanığı 'çocuğa cinsel sarkıntılık' suçundan 5 yıl hapisle cezalandırarak, indirim uygulamadı ve tutukluluk halinin devamına hükmetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.