Cıovannı Caprara Türk Sporculara Güveniyor

Cıovannı Caprara Türk Sporculara Güveniyor

Dünya ve Avrupa şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Ciovanni Caprara, Türk voleybolunun her zaman geliştiğini ve iyileştiğini söyledi.İsviçre’nin Zürih şehrinde yapılan FIVB Dünya Kulüpler Şampi...

Dünya ve Avrupa şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Ciovanni Caprara, Türk voleybolunun her zaman geliştiğini ve iyileştiğini söyledi.

İsviçre’nin Zürih şehrinde yapılan FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Rus takımı Dinamo Krasnodar’ı 3-1 yenerek Dünya Kulüpler Şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA’da, antrenör Caprara medya gününde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Harika bir sezon geçirdiklerini belirten Eczacıbaşı VitrA antrenörü Ciovanni Caprara, “Bütün oyuncularım işlerini çok iyi yaptılar. Sporcularımın ortaya koydukları performanslar beni tatmin etti. Bütün oyuncularımın oyunlarından tatmin oldum. Bende bu takımın koçu olmaktan dolayı mutluyum” dedi.

Basın mensuplarının Türk Voleybolunun gelişimi hakkındaki soruya ise İtalyan antrenör, “Türk Voleybolu her zaman gelişiyor ve iyileşiyor. Türk voleybolcuları ise her zaman daha iyilerini yapabilirler ve her zaman daha iyilerini hedefleyebilirler” diye cevap verdi.

“BENİMDE İLK DEFA DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU KAZANDIM”

Kulüp açısından Avrupa ve Dünya şampiyonu olmalarının önemli olduğunu vurgulayan Ciovanni Caprara, “Bende ilk defa dünya şampiyonluğu kazandım. Bu açıdan benim için de iyi oldu. Burada çalıştığım için ve burada bu başarılara imza attığım için gurur duyuyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.