Club Scalanuova Sezonu Açtı

Club Scalanuova Sezonu Açtı

Kuşadası’nın yeni yıldızı Club Scala Nuova Hotel eğlenceli bir gece ile 2014 sezonuna merhaba dedi.

Türk turizminin önemli isimleri İbrahim Eren ile Sedat Balıkçı’nın yeni bir anlayışla hizmete açtığı Scala Nuova Oteli’nin gala gecesinde Kuşadası sem aları müzik sesleri ile çınladı ve tesis 2014 yaz sezonuna girdi. Gece boyunca ünlü sanatçılar sahne aldı, 2014 sezonunun mayolarının defilesi yapıldı, dansözler geceye renk kattı. Türk Hafif Müziği’nin ünlü sanatçıları Jale, Semiha Yankı ve Ercan Turgut sahne aldığında ise herkes pisti doldurarak eğlenceye doydu. Türkiye’nin bir çok bölgesinde önemli otellerde yöneticilik yapan İbrahim Eren ile Ege Bölgesi ve Bodrum’da bir çok otelde yöneticilik yapan Sedat Balıkçı’nın işbirliğinde işletilen Kuşadası Scala Nuova Hotel’in açılış gecesine Ege Bölgesi’nin turizmcileri, seyahat acenteleri, iş adamlarından, Kuşadası’nın yöneticilerinden oluşan seçkin konuklar katıldı. Türk turizminin değerli yöneticileri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eren ve Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Balıkçı’nın kurduğu Arbefem Turizm Ltd. ile Scala Nuova Hotel 2014 sezonuna yeni “kimlik” ve yeni “hizmet” anlayışında eğlenceli bir davetle girdi.

'KUŞADASI’NA YILDIZ KAZANDIRDIK'

Sezon açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eren “Otelimiz hem şehir oteli, hem de resort otel özelliklerine sahip bulunuyor. 2014 sezonuna hazırlanmak için bir çok yenilik yaparak Kuşadası’na yıldız bir otel kazandırdık. Bu yıl 500 bin harcamayla oteli büyüttük. 40 odayı ve lobiyi yeniledik. Otelimizi 3 yıldızlı olarak 4 yıldıza uygun şekilde açtık. Gelecek yıl 350 bin harcamayla gerçek 4 yıldızlı hale geleceğiz” dedi. Club Scala Nuova Oteli Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Balıkçı ise hedeflerinin otelde 12 ay doluluk yaşayarak Kuşadası turizmine farklı hizmet anlayışı getirmek olduğunu söyledi. Balıkçı, “2014 yılı tanıtımı için 18 ülkede faaliyete başladık. İstanbul Emitt Fuarı başta olmak üzere Bulgaristan’da Sofya Turizm Fuarı, Hollanda Utrecht Turizm Fuarı’na katıldık. Balkan bölgelerindeki etkinliklerde yer alıyoruz. Profesyonel bir ekiple satış, pazarlama ve tanıtım faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

ÜNLÜ SANATÇILAR COŞTURDU

Gecede Türk Hafif Müziği’nin ünlü sanatçıları Jale, Semiha Yankı ve Ercan Turgut sahne aldı. Jale ünlü şarkısı “Son Veda”yı, Semiha Yankı Eurovision’da Türkiye’yi temsil ettiği “Seninle Bir Dakika”yı, Ercan Turgut “seninle Başım Dertte” şarkılarını söylediler.

Club Scalanuova Sezonu Açtı

Club Scalanuova Sezonu Açtı

Club Scalanuova Sezonu Açtı

Club Scalanuova Sezonu Açtı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.