Çocuk Hırsızlar, Yaşlı Kadını Soydu

Çocuk Hırsızlar, Yaşlı Kadını Soydu

Bankadan maaşını çektikten sonra çocuk kapkaçcılar tarafından, çantası çalınan 76 yaşındaki Kübra Arıoğlu'nun imdadına polis yetişti.

Biri 12, diğeri 14 yaşında olan kapkaççılar uzun takibin ardından yakalanırken, yaşlı kadının çantasında bulunan iki bin lira, 1 bilezik ve 1 altın kadına teslim edildi.

Kuyucak'ta yaşayan 76 yaşındaki Kübra Arıoğlu, bugün öğle saatlerinde bankadan maaşını çekmek için Nazilli'ye geldi. Arıoğlu, Uzunçarşıdaki banka şubesinden bin 150 lira çektikten sonra  Hamamlar Sokağı üzerinden Kuyucak minibüsüne binmek için otogar istikametine gitti. Bu sırada yaşlı kadını takip eden İ.T. (12) ve E.G.(14), Arıoğlu'nun bir anlık boşluğundan yararlanarak, çantasını çalarak olay yerinden uzaklaştı. Gözyaşları içinde çevredeki vatandaşlardan yardım isteyen yaşlı kadın "Benim emeğimi çaldılar" diyerek isyan etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerin gelen polis ekipleri, kamera kayıtlarından yola çıkarak, kapkaççıların izini sürdü. Katlı Otoparkın ikinci katında, iki çocuğun çanta karıştırdığını tespit eden polis ekipleri, İ.T. ve E.G.'yi yakaladı. 14 yaşındaki kız çocuğu E.G.'nin üzerinden iki bin lira ve 1 bilezik çıktı. Kapkaççı çocuklar, polis ekipleri tarafından göz altına alınarak karakola götürüldü. 20151023_154114.jpg
Polis ekiplerinin başarılı çalışması sonucu bulunan çanta, yaşlı kadına teslim edildi. Yaşlı kadın, kapkaççı çocuklardan şikayetçi oldu.

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.