Conolara Nazilli'de Meydan Dayağı

Conolara Nazilli'de Meydan Dayağı

Nazilli’deki şehirlerarası yolcu terminaline gelen 3 kişi, ellerindeki bıçaklarla çevredekileri tehdit edince ortalık karıştı.

Otogarda çalışanlarla özel güvenlik personelinin müdahalesiyle kaçan şahıslardan ikisi gözden kaybolurken bir olay yerinde kalan diğer şahıs ise darp edildi.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bulunan şehirlerarası yolcu terminaline gelen 3 kişi ellerindeki bıçaklarla terör estirdi.

Edinilen bilgiye göre, Denizli’den Nazilli’ye gelen S.A., L.E., ve M.T. isimli 3 şahıs dini içerikli kartpostal ve dua kitabı sattıkları bir kişiye para üstü vermeyince tartışma çıktı.

Bunun yanında, peronda bekleyen otobüs firması çalışanlarına ücretsiz olarak Denizli’ye gitmek istediklerini söyleyen ve çevreye tehdit savuran 3 kişi ile otogar güvenliği arasında yaşanan söz düellosu kısa sürede kavgaya dönüştü. Firma çalışanlarının da araya girdiği tartışma büyüyünce durum polise bildirildi.

Çevrede korku ve paniğe yol açan kavga otogar dışına taştı. Bu esnada şahısların, ““buraya geri geleceğiz, tarayacağız, bomba patlatacağız” diye tehditler savurduğu duyuldu.

ELLERİNDE BIÇAKLARLA GERİ GELDİLER

Bir süre sonra geri gelen 3 kişi, elerindeki bıçaklarla otogar çevresinde terör estirdi. Yeniden alevlenen kavgaya müdahale etmek isteyen özel güvenlik ekibi ile otogar çalışanları şahısların üzerine yürüyerek ellerindeki bıçakları almak istedi.

Dayak yiyeceklerini anlayan şahıslardan S.A., ve L.E. olay yerinden hızla kaçarken M.T. isimli şahıs darp edildi.

Bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri kavgaya müdahale ederken, yüzüne ve vücuduna isabet eden yumruklarla sersemleyen M.T. çağırılan ambulansla hastaneye sevk edildi.

Polis kaçan diğer şahısları kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.