Cumhur İttifakı Yürüyüşü!

Cumhur İttifakı Yürüyüşü!

Nazilli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı MHP'li Haluk Alıcık, yürüyüş konvoyuna başladı. İlk yürüyüşünde Alıcık'a yüzlerce kişi eşlik etti. 

Cumhur İttifakı Nazilli’de gövde gösterisi yaptı. Başkan Haluk Alıcık, tıpkı bir önceki dönemde olduğu gibi kendisine inananları arkasına alarak şehrin caddelerinde boy gösterdi.
Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı yürüyüş coşku içinde geçti. Belediye Meydanı’ndan başlayarak Bozyurt yol ayrımına kadar devam eden yürüyüşte aynı güzergahtan geri dönüldü. Katılımcılar 4 kilometre yol katetti.

Cumhur İttifakın Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık’ın en önde yürüdüğü konvoyda MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsen Karlıoğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya, Haluk Alıcık’ın annesi Melek Alıcık ve kızı Begüm Alıcık da yer aldı. Yaklaşık bin 500 kişilik konvoy, seçim otobüsü eşliğinde coşkulu tezahüratlar yaparak yürüdü. Kimi katılımcılar meşale yakarak coşkuya ortak oldu.

“40 BİN KİŞİYLE YÜRÜYECEĞİZ”
Yürüyüşe Belediye Meydanından başlayan partililer Atatürk Bulvarı’nı takip ederek Yeşil Mahalle’nin Bozyurt yol ayrımına kadar giderek aynı güzergahtan geri döndü. Başkan Alıcık yol kenarında karşılaştığı herkesle tek tek tokalışırken, evlerinin balkonlarından kendisini destekleyen vatandaşları selamladı. Yürüyüşün sonunda kalabalığa seslenen Başkan Alıcık bu yürüyüşleri seçim günü gelene dek yapacaklarını her seferinde de daha fazla destek alacaklarını söyleyerek, "Bu yürüyüş herkese kapak olsun. Tabi bu bir başlangıç. En son cuma günü 40 bin kişi yürüteceğiz.  Bu memleketi karşılıksız sevdik" dedi. Alıcık'ın konuşması sık sık tezahüratlarla kesildi.(Simge Ata-Hedef Gazetesi
)

11-010.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.