Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakkari'de 7 şehidimiz var

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakkari'de 7 şehidimiz var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'deki patlamada 7 askerin şehit olduğunu, 25 askerin de yaralandığını, yaralı askerlerden 4'ünün durumunun ağır olduğunu açıkladı.

Fransa'da 1. Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen anma töreni ve Paris Barış Forumu'na katılmak üzere bugün Paris'e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyareti öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Hakkari'deki mühimmat patlamasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Yedi şehidimiz var, 25 yaralımız var. Ağır olan dört yaralımızı da şu anda Ankara'ya ambulans uçakla getiriyorlar. İnşallah tedavilerine burada devam edecek. Rabbimden yaralılarımıza da şifalar diliyoruz. Şehitlerimize rahmet diliyoruz. Savunma bakanım 'mühimmatın miadının dolması' diye bir şey olmadığını bildirdi" dedi.

'SUUDİ BAŞSAVCI İPE UN SERMEK İÇİN GELDİ'

Başsavcılarını buraya gönderiyorlar. Suudi Arabsitan, Kaşıkçı'nın katillerinin kim olduğunu biliyor. Suudi başsavcı, Türkiye'ye ipe un sermeye geldi. Artık Suudi Arabistan, bizim iyi niyetimize karşı adaletli olmalı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.