Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Çerçioğlu görüşmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Çerçioğlu görüşmesi

AK Parti Aydın 6. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere Aydın’a gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile özel görüşme yaptığı iddialarına AK Parti cephesinden cevap geldi.

Helikopter ile Aydın Adnan Menderes Stadı'na inen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada kendisini karşılayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile özel görüşme yaptı. Adnan Menderes Stadı içerisindeki özel odada, yaklaşık 15 dakika süren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’un görüşmesinde nelerin konuşulduğu bilinmiyor. 

AK PARTİDEN AÇIKLAMA

Haberlere konu olan özel görüşme sonrasında kamuoyunu bilgilendirmek için yazılı bir açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, görüşmenin gerçekleştiğini teyit etti. Çerçioğlu'nun yanında ismi bilinmeyen gizemli bir kadınla birlikte Erdoğan'la görüştüğü ifade edilen açıklamada;"Sayın Özlem Çerçioğlu, tanımadığımız ve karşılama listesinde ismi olamayan kimliği meçhul bir bayan aracılığıyla Adnan Menderes Stadyumu VİP Salonu’nda Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştü. Görüşmenin içeriği ve sebebi konusunda hiçbir bilgimiz yoktur. Önceden programlanmış ve bilgimiz dahilinde bir görüşme değildir. Kimliği meçhul bayanın karşılama listesinde ismi olmaması sebebiyle stada alınması için Cumhurbaşkanlığı güvenlik görevlileriyle Sayın Çerçioğlu arasında gerginlik olduğunu da duyduk. Özel görüşmeye kimliği meçhul bayan da katılmıştır." denildi. 

Öte yandan, Yeni Haber'in telefonla ulaştığı AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ise konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı. Kendisinin karşılamaya gitmediğini, kongre salonunda Cumhurbaşkanını karşılamak üzere beklediğini söyleyen İl Başkanı, bahsi geçen özel görüşmeyi medyadan öğrendiğini söyledi. 

DAHA ÖNCE DE ZİYARET ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs 2015’te de Aydın’da gerçekleştirdiği toplu açılış töreninin ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.