Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye Muassır Medeniyetler Seviyesine Çıkıyor Ve Çıkacak”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye Muassır Medeniyetler Seviyesine Çıkıyor Ve Çıkacak”

Kocaeli’de 195 eserin toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine çıktığını söyledi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Büyükşe...

Kocaeli’de 195 eserin toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine çıktığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Açılış Bayramı’na katıldı. Toplam 195 eserin açılışının yapıldığı 6. Açılış Bayramı’na Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Sekapark’ta düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bütün bu yatırımlarla beraber Kocaeli şanına yakışanı yapıyor. Az önce gelirken hamd olsun Körfez Geçiş köprüsünü helikopterle bir gördük ve tabliyeleri yukarıdan yine gördük. Rabbime hamd olsun dedim. Bize bugünleri gösterdin dedin. Artık bu Körfez’i dolaşmadan hemen köprüden karşıya geçmek suretiyle nereye gideceksen git artık yollar kısaldı. Ne demiştik? Yol medeniyettir demiştik. İşte biz bunları ülkemize yaşattık yaşatıyoruz ve yaşatacağız. Türkiye muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkıyor ve çıkacak” dedi.

Kocaeli’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Erdoğan, “10 Ağustos 2014 seçimlerinde yüzde 58 buçuk oy oranı ile şahsıma gösterdiğiniz teveccühten dolayı sizlere tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhurbaşkanı sıfatıyla 17. il ziyaretimi Kocaeli’ne yaparak sizlere şahsen teşekkür etmek istedim. Aslında Kocaeli ile bizim muhabbetimiz çok eski ve çok güçlü buraya en son 3 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçiminin hemen öncesinde gelmiştim. Ondan önce 23 Mart 2014’te yerel seçimler için gelmiş mitingimizi yapmıştık. Onun öncesinde 15 Mart 2014’te Dilovası’nda Körfez geçiş köprüsünün asma temellerini bitirme törenine katılmıştım. Başbakanlığım döneminde her fırsatta Kocaeli’ne geldim. Sizlerle hasret giderdim ve yaptığımız hizmetlerinin sevincini paylaştım” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.