Dağa Çıkan Bulunmuyor!!!

Dağa Çıkan Bulunmuyor!!!

Akrabası Nezahat Çetin’i kafasına vurduğu balyozla öldürüp kaçan katil zanlısı Aşkın Avcı’nın da dağlarda kaçıp izini kaybettirmesi yakalanmama ihtimalini arttırdı.

Aydın’da doğmamış yeğenini ve kayınpederini öldüren, eşini ve kayınbiraderini ise kurşunlayarak sakat bıraktıktan sonra kendisini yakalamak için düzenlenen operasyonda Jandarma Astsubay Emrah Ünalan’ı şehit eden Hüseyin Türkmen’in, dağlarda kaçıp izini kaybettirmesinin üstünden 30 ay geçti. Akrabası Nezahat Çetin’i kafasına vurduğu balyozla öldürüp kaçan katil zanlısı Aşkın Avcı’nın da dağlarda kaçıp izini kaybettirmesi yakalanmama ihtimalini arttırdı.

 

 Aydın’da iki yıl önce, boşanma kararı alıp babasının evine giden eşi ile kayınbiraderini av tüfeğiyle vurarak yaralayan, kayınpederini de öldürüp kaçan Hüseyin Türkmen, geçen 28 Ocak’ta Eğrikavak Mahallesi yakınlarında Jandarma ekipleriyle silahlı çatışmaya girerek Astsubay Emrah Ünalan’ı şehit edip, Jandarma Uzman Çavuş İrfan Yüksel’i de yaraladı. Katil zanlısı Hüseyin Türkmen’in yakalanması için birçok ihbarı değerlendiren ve arazide çalışma başlatan jandarma, henüz sonuca ulaşamadı.

GENÇ KADININ KATİLİ DE KAÇMAYI BAŞARDI

Katil zanlısı Hüseyin Türkmen’in yakalanması için çalışmalar sürerken, yine jandarmanın sorumluluk alanında kalan Zeytinköy Mahallesi, Çeşme Deresi Mevkisi'nde iki çocuk annesi Nezahat Çetin (32), Aşkın Avcı (46) tarafından başına balyozla vurularak öldürüldü ve olayın ardından dağlık alanda kaçarak izini kaybettirmeyi başardı. Hastanede ki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kadın dün Konaklı Mahallesi’nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

MERAK KONUSU OLDU

Katil Hüseyin Türkmen’i yakalamak için yaklaşık 30 aydır çalışma yapan jandarma ekiplerinin, Nezahat Çetin’i başına balyozla vurarak öldüren Aşkın Avcı’yı yakalayıp yakalayamayacakları Aydın’da merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.