Daka’dan Bilgilendirme Toplantısı

Daka’dan Bilgilendirme Toplantısı

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Mali Destek Programı (RMDP) kapsamında Hakkari’deki KOBİ’leri bilgilendirdi.Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası’nın (HATSO) konferans sal...

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Mali Destek Programı (RMDP) kapsamında Hakkari’deki KOBİ’leri bilgilendirdi.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası’nın (HATSO) konferans salonunda düzenlenen bilgilendireme toplantısına esnaflar ve DAKA yöneticileri katıldı. Burada konuşan DAKA Program Yönetim Birim Başkanı Abdullah Çiçek, 4 Mayıs 2015 tarihi itibariyle Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Mali Destek Programı için ilana çıkarttıklarını belirterek, program kapsamında toplam 13 milyon 500 TL’lik kaynağın projeleri başarılı bulunan başvuru sahiplerine kullandırılacağını kaydetti. Çiçek, mali destek programına başvuracak potansiyel başvuru sahipleri olan KOBİ’lere program öncelikleri ve başvuru süreci ile ilgili olarak bilgilendirilmeleri ve istenilen format ve kalitede proje hazırlamalarının sağlanması amacıyla bilgilendirdiklerini, söz konusu program hakkında detaylı bilgi, başvuru rehberi ve eklerinin tamamının www.daka.org.tr ve www.kalkınma.gov.tr internet sitelerinden temin edilebileceğini belirtti. Çiçek, “Proje başvuruları 3 Ağustos 2015 saat 23.59’a kadar Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden yapılmalı ve gönderilmelidir. Saat 23.59 itibarıyla sistem otomatik olarak kapanacak ve sonrasında herhangi bir değişiklik veya gönderim işlemi yapılamayacaktır. Projenin KAYS üzerinden alınan çıktısı, diğer belgelerle birlikte elden 10 Ağustos 2015 saat 17.00’ye kadar DAKA’ya teslim edilmelidir. Zamanında KAYS üzerinden gönderilmeyen veya matbu olarak DAKA’ya sunulmayan proje başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.