Dallıca Mahallesinde yeni yollar açıldı

Dallıca Mahallesinde yeni yollar açıldı

Nazilli Belediyesi Dallıca Mahallesine yeni yollar açtı. Alt yapıları tamamlanan yolların parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı..

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Dallıca Mahallesinde yeni yollar açıldı. Dallıca köprüsünü geçince Dallı Çayına paralel olarak Devlet Karayoluna kadar 535 metre uzunluğunda, 8 metre genişliğinde olan yolun yanı sıra, bu yol ile birleşen 3 ayrı yol açıldı. İnşaatı yeni eğitim öğretim dönemi başında tamamlanan Bahçeşehir  Kolleji Binasının arka ve ön tarafında açılan yeni yollara öncelik verilerek, 4 tane yolun alt yapı çalışmaları, yağmurlama ve kanalizasyon bağlantıları yapıldı. Hemen ardından stabilizeleri gerçekleştirilerek kenar bordürleri döşendi.  

Toplamda 9114 metre kare parke taşı kaplanacak olan yeni yolların en kısa süreçte tamamlanarak hizmete sunulacağını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli’de yerleşim alanlarının büyümesiyle orantılı olarak yeni yollarımız hızla açılmaya devam ediyor. Ekiplerimizin yaptığı çalışmalarla yolu olmayan bölgelerimize yeni yollar kazandırarak konutlaşmanın da önünü açıyoruz. Ulaşım sorununu çözmekle birlikte, gelişimin yeni alanlara doğru kaymasına da katkı sağlıyoruz. Biz kalıcı belediye hizmetleriyle vatandaşın taleplerine göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hiçbir sorunu ötelemeden çözüm üretiyoruz. Kararlılıkla ve görev aşkıyla çalışmaya devam ediyoruz. Nazilli büyüyor, genişliyor, güzelleşiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.