Dallıca Modern Parkına Kavuştu

Dallıca Modern Parkına Kavuştu

Nazilli-İsabeyli yolu üzerindeki kullanılmayan ve atıl durumda bulunan park, Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yeniden projelendirilerek düzenlendi.

Nazilli'ye bağlı Dallıca köyünde, İsabeyli belde sınırına kadar olan yoldaki düzenleme çalışmalarından sonra Nazilli-İsabeyli yolu üzerindeki kullanılmayan ve atıl durumda bulunan park, Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yeniden projelendirilerek düzenlendi. Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yeniden projelendirilen ve 3 bin 23 metrekarelik alanda oluşturulan park alanında oturma grupları, kameriye, çocuk oyun alanı, fitness alanı, büfe, süs havuzu ve wc‘ler bulunuyor. Bin 490 metrekare yeşil alanı, 120 metrekare çocuk oyun alanı, 50 metrekare fitness spor alanı, 30 metrekarelik süs havuzu ve bin 253 metrekaresi sert zemin olarak tasarlanan Dallıca parkı yeni projelendirilmiş haliyle tamamlanarak halkın hizmetine girdi. Parkın içinde ayrıca 80 metrekare alana sahip olan büfenin yapımı da tamamlandı.

Halkın ve çocukların ihtiyaçlarını karşılamak üzere en kısa sürede hizmete açılacak olan Dallıca Parkını yenilediklerini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Vatandaşımızın keyifle oturacakları, vakit geçirecekleri, çocukların güvenle oyun oynayacakları yaşam alanları oluşturmak bizim görevimiz. Biz Belediye olarak bir metrelik alanı bile büyük titizlikle değerlendiriyoruz. Mahalle sakinleri, çocuklarımız yenilenen parklarda ya da yeni yaptığımız parklarımızda hoşça zaman geçirebiliyor, dinlenebiliyor veya günün yorgunluğunu atabiliyor. Vatandaşlardan gelen istek üzerine uygun olan parklara spor aletleri de yerleştiriyoruz. Semt sakinleri hem yeşil ile iç içe oluyor hem de gönlünce spor yapma imkanı buluyor” diye konuştu.

Dallıca Modern Parkına Kavuştu

Dallıca Modern Parkına Kavuştu

Dallıca Modern Parkına Kavuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.