Dallıca Parkı Törenle Hizmete Açıldı

Dallıca Parkı Törenle Hizmete Açıldı

Nazilli Belediyesi tarafından yeniden projelendirilerek 3 bin 29 metrekarelik alanda yapımı tamamlanan Dallıca Parkı Nazilli Belediyesince düzenlenen törenle halkın hizmetine açıldı.

Oturma grupları, kameriyeler, çocuk oyun alanı, fitness spor alanı, süs havuzu ve büfenin bulunduğu parkın açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra, MHP İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan Nazilli Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye Daire Müdürleri, Aydın Muhtarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Özdemir, Nazilli Mahalle Muhtarları, Dallıca mahalle sakinleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışın ilk konuşmasını Dallıca Mahallesi Muhtarı Mustafa Sinav yaptı. Sinav, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın Dallıca’ya verdiği önemin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Mahallelerine güzel bir park kazandırmasından dolayı teşekkür etti. Dallıca Mahallesine hizmetlerin devamını beklediklerini dile getirdi. Sinav, yenilenen Dallıca Parkının mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Büyükşehir Yasası ile yeni bir döneme girdiklerini ifade ederek, “Nazilli Belediyesi olarak mahalle statüsüne dönüşen köylerimize de yatırımlarımız ve hizmetlerimiz devam edecek. Seçimlerden önce Nazilli’ye bağlı köylerimizde bir çok hizmetin ve projenin altına imzamızı atmıştık. Seçimler sonrasında bu köylerimizin hepsi artık mahalle konumuna geçti. Şimdi artık Nazilli Belediyesi olarak 82 mahalleye hizmet vereceğiz. Geçen hafta Aşağı Yakacık Mahallesinde cami ve park açılışı gerçekleştirdik. Hizmette sınır tanımıyoruz. Bundan sonrada yeni projelerimiz ile hizmetlerimize devam ederek yine açılışlar yapmaya devam edeceğiz. Biz Nazilli’yi karşılıksız sevdik sevmeye devam edeceğiz. Biz halka yaptığımız hizmetlerle mutlu oluyoruz. Nazilli ilçe sınırları içerisinde kalan her yerde hizmetlerimizi göreceksiniz” dedi. Belediye Başkanı seçildiğinin ertesi günü 08.30’da mesaiye hemen başladığını belirten Başkan Alıcık, “Nazilli’yi sevmeye ve Nazilli için çalışmaya aralıksız devam ediyoruz. Büyükşehir ile birlikte işlerimiz yoğunlaşıyor. Nazilli için Kentsel Dönüşümü ve Nazkent Toplu Konutlarını hızlı şekilde gerçekleştireceğiz. Termal ve Sağlık Turizmi ile aş ve iş derdine çare bulacağız. Bunun yanında Nazilli OSB’de Dallıca tarafında 700 dönümlük arazi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na başvuruda bulunduk. Bu iki projemiz gerçekleştiğinde Nazilli’nin farklılığını göreceksiniz. Seçimdeki ilginizden ve desteklerinizden ötürü de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçim sloganımızda ‘Nazilli için yüreğini koy’ demiştik, Nazilli halkı yüreğini koydu ve sizlerin teveccühü ile yine herkese nasip olmayacak bir şekilde 40 bin oy alarak bu makama geldim. Hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

94’LÜK FATMA NİNEDEN ‘UNUTMA’ VE ‘ATATÜRK’ ŞİİRİ

Başkan Alıcık’ın konuşmasının ardından vaiz Mehmet Güler açılış duasını okudu. Eşi Fehmi Özdemir ile birlikte açılışa katılan 94 yaşındaki Fatma Özdemir isimli vatandaş Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a hizmetlerinden ötürü teşekkür etmek istedi. Alıcık, Fatma nineyi elinden tutarak mikrofona getirmesi ile hala hafızasında bir kelimesini bile eksiksiz hatırladığı ‘Unutma’ ve ‘Atatürk’ adlı şiirleri okudu. Açılışa katılanlar Fatma ninenin okuduğu şiirler ile duygulu anlar yaşarken şaşkınlıklarını da gizleyemediler. Başkan Alıcık, Fatma ninenin ellerinden öperek “Bu yaşına kadar içindeki vatan, bayrak sevgisini yok etmeyen Fatma nineden Allah bin kere razı olsun. Onlar bizim rehberlerimiz. Allah kendisine daha uzun ve sağlıklı ömürler versin” dedi. Protokol üyeleri ve yoğun alkış alan Fatma Özdemir’i de yanına alan Başkan Alıcık, Dallıca Parkı’nın açılış kurdelesini kesti. Açılış töreninin sonunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çocuk Halk Oyunları Ekibi, davetlilere ve vatandaşlara yöresel halk dansları gösterisinde bulundu.

Dallıca Parkı Törenle Hizmete Açıldı

Dallıca Parkı Törenle Hizmete Açıldı

Dallıca Parkı Törenle Hizmete Açıldı

Dallıca Parkı Törenle Hizmete Açıldı

Dallıca Parkı Törenle Hizmete Açıldı

Dallıca Parkı Törenle Hizmete Açıldı

Dallıca Parkı Törenle Hizmete Açıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.