Darıca’da Çevre Haftası Kutlandı

Darıca’da Çevre Haftası Kutlandı

Dünya Çevre Haftası Darıca’da farklı etkinliklerle kutlandı.Darıca ilçesinde faaliyet gösteren okulların katılımıyla gerçekleşen ve Darıca Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak sahilde sona eren çevre yü...

Dünya Çevre Haftası Darıca’da farklı etkinliklerle kutlandı.

Darıca ilçesinde faaliyet gösteren okulların katılımıyla gerçekleşen ve Darıca Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak sahilde sona eren çevre yürüyüşü ile başlayan etkinlikler, Cevher Dudayev Parkı’nda yapılan çeşitli etkinliklerin ardından ödül töreni ile sona erdi.

Kutlama töreninde konuşarak çevre bilincinin insanlara küçük yaşlarda kazandırılmasının önemine değinen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu güzel etkinlikte sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Çevremizin daha yaşanılabilir bir çevre olması için temizlikte, atık maddelerin toplanmasında ve geri dönüşümde sizlerinde katkılarıyla çok önemli adımlar attık. Yaşanabilir bir çevre adına şu an içinde bulunduğumuz sahil başta olmak üzere ilçemizin her noktasında önemli çalışmalara imza attık. Güzel yarınlar için yediden yetmişe hepimizin çevremize sahip çıkması gerek. Bu tür etkinlerle de çocuklarımıza çevre bilinci aşılama gayreti içindeyiz” dedi.

Program Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ve okullara ödül sunumuyla son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.