"Davutoğlu, izdivaç programı yapsın"

"Davutoğlu, izdivaç programı yapsın"

CHP Aydın Milletvekili Adayı Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Çine’nin Seferler Mahallesini ziyaret etti. Vatandaşla birlikte Mahalle kahvesinde akşam yemeği yiyerek sohbet eden Baydar, “Davutoğlu, Esra Erol ile birlikte izdivaç programı yapsın” dedi.

Metin Lütfi Baydar'a, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Yavaş ve Timuçin Karabulut eşlik etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yüklenen Baydar, “Başbakan çıktı. Meydanlarda ‘Evlenmek isteyenler bize gelsin’ diyor. Sen Esra Erol musun? Sen evlendirme programımısın? İzdivaç programımısın? Davutoğlu’nun yapacağı en hayırlı iş, başbakanlığı zaten beceremiyor ve yapamıyor. Adamın yüzünde hiç başbakan sıfatı yok. Gelmiş Türkiye’ye yönetecekmiş. Onun yapacağı en hayırlı iş, siyasete bıraksın Esra Erol ile birlikte izdivaç programı yapsın. Hiç olmasa karnını doyurur ve öyle devam eder” diye konuştu.

"KDV'Yİ 13 YILDIR NİYE KALDIRMADINIZ?"

AK Parti’nin Aydın Milletvekili Adaylarını eleştiren Baydar,“Çine’den AK Partinin bir milletvekili adayı var. Kendi bürosundan bütün esnafa telefon ettiriyormuş; '1 Kasım seçimlerinden sonra esnafa 30 bin TL faizsiz kredi vereceğiz' diye. Bir de Aydın’dan AK Parti’nin bir milletvekili adayı var. O da seçim bürosundan aratıp, 'yem ve gübrede KDV’yi seçimlerden sonra kaldıracağız' diye söyletiyormuş. 13 yıldır niye yem ve gübrede KDV’yi kaldırmadınız. Önünüze kütük koyan mı vardı. Hayvan terli. Millet bunların yalanlarını yemiyor artık. Bunların dediği her şey palavra” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.