‘DEDİKODULARDAN UZAK DURUN’

‘DEDİKODULARDAN UZAK DURUN’

Nazilli İlçe Teşkilatı’na teşekkür ziyaretinde bulunan AK Parti Aydın 2’inci sıra Milletvekili Adayı Abdurrahman Öz, dedikodulardan ve kısır çekişmelerden uzak durulmasını istedi.

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın 2’inci sıra Milletvekili Adayı Abdurrahman Öz, partisinin Nazilli İlçe Teşkilatı’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar ve yönetim kurulu üyelerinin çiçekle karşıladığı Öz’e, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Buharkent, Karacasu, Kuyucak, Bozdoğan, Yenipazar, Sultanhisar ilçe başkanları eşlik etti.

• ‘DEDİKODULARDAN UZAK DURUN’

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Abdurrahman Öz, dedikodulardan ve kısır çekişmelerden uzak durulmasını istedi. AK Parti’nin hedefi olan bir parti olduğuna dikkat çeken Öz, başka parti ve adayları hakkında konuşmamaları temennisinde bulundu. Öz, “Toplantılarımızda başka partilerden, başka adaylardan konuşmayalım. Dedikodulardan uzak duralım, sadece kendi partimizden konuşalım. Yapabileceklerimizi konuşalım. Bu bunu dediydi, şu şunu dediydi gibi işlerin içinde boğulup kalınca hedefimizden geri kalacağımızı düşünüyorum. Biz sokaklara, kahvelere sahip çıkacağız, insanlara AK Parti’yi anlatacağız. Önemli olan partimizin konuşulmasıdır” dedi.

• ‘BU MEMLEKETE AK PARTİ’Yİ ANLATACAĞIZ’

AK Parti Aydın 2’inci sıra Milletvekili Adayı Abdurrahman Öz, Aydın siyasetinde yerleşmeye başlayan sol zihniyetin egemen olduğu algısını değiştirmeye talip olduklarını, bu algının sağ siyasetin bir türlü toparlanamamasından kaynaklandığını ifade etti. Öz, “Seçmende oluşan kafa karışıklığını gidermek bizim görevimizdir. Biz bu göreve talibiz. İlimize AK Parti Hükümeti tarafından yapılacakların ve kazandırılan hizmetlerin, eksiksiz anlatılması gerekmektedir. Biz bunu yaparken insanımızın gönül teline dokunarak yapmak istiyoruz. Aydın bunu hak etmektedir. Biz kendimizi iyi anlatacağız. Bu memlekette AK Parti İktidarı’nın nimetlerinin ortaya çıkmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

abdurrahman-oz-(1).jpg

abdurrahman-oz-(2).jpg

abdurrahman-oz-(3).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.