Demirel, "Ben Artık Tüm Yalovalıların Milletvekiliyim"

Demirel, "Ben Artık Tüm Yalovalıların Milletvekiliyim"

AK Parti’den Yalova milletvekili seçilen Fikri Demirel, "Seçim geride kaldı. Ben artık bana oy veren vermeyen tüm Yalovalıların milletvekiliyim" dedi. AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ise, "Tabl...

AK Parti’den Yalova milletvekili seçilen Fikri Demirel, "Seçim geride kaldı. Ben artık bana oy veren vermeyen tüm Yalovalıların milletvekiliyim" dedi. AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ise, "Tabloya baktığımızda AK Parti Yalova’da net bir başarı elde etmiştir" dedi.

AK Parti Yalova il teşkilatı seçimleri değerlendirdi. İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "7 Nisan 2015 tarihinde start verdiğimiz seçim çalışmalarını 7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleşen genel seçime kadar başarıyla sürdürdük. Tüm teşkilat olarak 2-0 hedefine kilitlendik. Tüm teşkilatımız bu inançla elinden gelen çabayı ortaya koydu. Yalova’da 1. parti olduk ama 2 milletvekili çıkartamadık. Tabloya baktığımızda AK Parti net bir başarı elde etmiştir. 2007 seçimlerinde AK Parti Yalova’da partimizin ülke ortalamasının yüzde 6.2 gerisinde bir oy aldı. 2011 yılında ise Türkiye ortalamasının yüzde 2.7 gerisinde kaldık. Ancak 2015 seçimlerinde parti teşkilatımız ortaya koyduğu özverili çalışma ile partimizin ülke ortalamasını yakalayarak yüzde 1.1 gerisinde kaldı. Tüm teşkilatımız müsterih olsun. AK Parti Yalova’da başarılı olmuştur"

Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ise, "Bir seçimi daha geride bıraktık. Ortaya çıkan sonuç ülkemize ve Yalova’mıza hayırlı olsun. Halkımız 7 Haziran’da tercihini ortaya koymuştur. Demokrasilerde halkın kararına boyun eğilir. Bizde Ak Parti olarak halkımızın tercihini saygıyla karşılıyoruz. Şimdi ülke genelindeki seçim sonuçlarını partimizin üst yönetimleri mutlaka değerlendirecektir. Artık seçim geride kaldı. Şu andan itibaren ben artık bana oy veren vermeyen tüm Yalovalıların milletvekiliyim. Yalova’nın menfaatleri için mecliste elimden gelen gayreti ortaya koyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti bugüne kadar ülkemizin her köşesine olduğu gibi Yalova’ya yaptığı yatırımları da arttırarak sürdürecektir" diye konuştu.

TBMM’de CHP Milletvekili Muharrem İnce ile uyumlu bir çalışma ortaya koyup koyamayacağı yönünde yöneltilen bir soruya ise Demirel, "Uyumsuzluk benden kaynaklanmaz. Benim il başkanlığı dönemimi hatırlayanlar bilirler ki ben ülkemin ve Yalova’nın hayrına olan her çalışmada olurum. Mecliste de bu tutumum değişmez. Ülkem ve Yalova hayrına olacak çalışmalarda herkesle ortak davranırım" diye konuştu.

Demirel yarın saat 11:00’de Yalova Adliyesi’nde ki Seçim Müdürlüğü’ne giderek mazbatasını alacak. Mazbatasını almasının ardından Demirel Perşembe Günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun daveti üzerine seçilen tüm milletvekilleri ile birlikte Ankara’daki toplantıya katılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.