Denizcilik Festivali Düzenlendi

Denizcilik Festivali Düzenlendi

Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Kurucaşile İlçesinde 1. Denizcilik Festivali düzenledi. Festival kapsamında gerçekleştirilen oyunlarda öğrenciler birbirleriyle yarıştı.Bartın Üniversitesi Mesle...

Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Kurucaşile İlçesinde 1. Denizcilik Festivali düzenledi. Festival kapsamında gerçekleştirilen oyunlarda öğrenciler birbirleriyle yarıştı.

Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulunun Kurucaşile’de bulunan Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı, Yat işletme ve Yönetimi Programı ile Gemi İnşaatı Programı “1. Denizcilik Festivali” gerçekleştirdi. Kurucaşile İlçesinde gerçekleştirilen şenlikte, kano ve dingi yarışı, halat çekme, voleybol, basketbol, futbol ve yüzme alanlarında yarışmalar yapıldı. Öğrenciler katıldığı etkinliklerde birbirleriyle kıyasıya yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Deniz sezonunun da başlamasıyla öğrenciler deniz kıyısında bulunan okullarının keyfini çıkardı.

Yarışmalar sonunda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi. Festivalin önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımla yapılması düşünülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.