Denizli Valisi Hasan Karahan, Nazilli'deki şehit evini ziyaret etti

Denizli Valisi Hasan Karahan, Nazilli'deki şehit evini ziyaret etti

Denizli Valisi Hasan Karahan, Afrin harekatında şehit düşen Nazillili Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek'in ailesini ziyaret etti.

Afrin harekatının 41.gününde PKK/PYD'nin hain pususunda 8 kahraman askerimiz şehit düşmüştü. 8 şehitten biri olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek'in Nazilli'de bulunan babocağına taziye ziyaretleri devam ediyor. Şehidin ailesine son olarak Denizli Valisi Hasan Karahan ve eşi Meral Karahan taziyeye gitti. Şehidin amcası Ali Dinek tarafından karşılanan Vali Karahan, şehidin ailesine başsağlığı diledi. Ziyarete Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ ile çok sayıda kurum müdürü de katıldı. 

22d5eecd-75af-46bd-8528-257e5cad4132.jpg

Afrin harekatında mehmetçiğin kahramanca mücadele sergilediğini söyleyen Denizli Valisi Hasan Karahan, , "Ben şehidimize, Mehmet kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesi ve milletimize başsağlığı diliyorum. Afrin harekatında yaralanan gazilerimize de Allah'tan acil şifalar diliyorum. Afrin harekatı Türk milletinin anlamlı bir mücadelesidir. Kahraman askerimiz cephede, ülkemiz için tehdit oluşturan terör örgütlerine karşı ağır darbe vurmaktadır. Bu harekatın zaferle taçlanmasını diliyorum" dedi.

662a08d9-5449-49c8-9933-30b401a127f6.jpg

Şehit Mehmet Dinek'in ailesi de ziyaretten dolayı Vali Karahan'a teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.