Denizli’de Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Denizli’de Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Geçen yıl ilçelere yönelik gerçekleştirdiği 320 kilometrelik ikinci kat asfalt çalışması yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.Denizli Büyükşehir Belediy...

Geçen yıl ilçelere yönelik gerçekleştirdiği 320 kilometrelik ikinci kat asfalt çalışması yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri sorumluluk alanındaki Şirinköy Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başladı. Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık 5 bin ton asfalt dökülecek Şirinköy Caddesi’ndeki çalışmaları inceledi. Başkan Zolan’a, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ali Aydın eşlik etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Zolan, finişer operatörün yerine geçerek kısa süre asfalt serme makinesini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen yıl ilçelere bağlı mahallelerde gerçekleştirdikleri ikinci kat asfalt çalışması ile ulaşım ihtiyacı konusunda büyük aşama kaydettiklerini ve bu yıl da Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de sıcak asfalt çalışmalarına başladığını söyledi. Başkan Zolan, "Bizim tek derdimiz var hizmet etmek. Vatandaşlarımızın derdine derman olup, onların isteklerini en kısa sürede yerine getirmek. Bir yılda geldiğimiz mesafeye baktığımızda bir çok yere dokunduk. Çözülemez denilen bir çok derdi çözdük. Derman olduk. Çaresizliğe çare olmak için gayret gösterdik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Denizli kazanmaya devam edecek" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.