Denizli’nin Teknik Patronu Galibiyetten Memnun

Denizli’nin Teknik Patronu Galibiyetten Memnun

PTT 1. Lig’de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi evinde, ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor’a 2-1 mağlup oldu. Maç sonrası her iki takımın teknik direktörleri açıklamada bulundu.Denizlispor...

PTT 1. Lig’de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi evinde, ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor’a 2-1 mağlup oldu. Maç sonrası her iki takımın teknik direktörleri açıklamada bulundu.

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak sonuçtan çok memnun olduklarını ifade ederken, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise önümüzdeki sezon birçok oyuncu ile yollarını ayıracaklarını belirtti.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak galibiyeti çok arzu ettiklerini ve 3 puanı aldıklarını belirterek, “Bizim için final niteliğindeki son 3 haftanın en önemli maçıydı. Çünkü bu ligin çok iyi takımlarından birine karşı oynayacaktık. Hem bizim için hem de annelerimiz ve eşlerimiz için çok anlamlı bir gün. Buradan öncelikle annelerimizi ve eşlerimizi kutluyorum. Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun. Tabii ki kendi sevdiklerimize de bu galibiyeti armağan ediyoruz. Maç için çok fazla söylenecek bir şey yok. Çok istedik, çok arzu ettik ve 3 puanı aldık. Çok mutluyuz ama rakiplerimizin özellikle puan kaybetmesi, yenilmeleri buradaki galibiyetimizi daha anlamlı hale getirdi. Bu galibiyetten dolayı futbolcularımı kutluyorum. Haftaya Manisaspor ile oynayacağımız bir final maçımız var. Artık bundan sonra bütün hazırlıklarımızı buna göre yapacağız. Buraya gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza, dualarıyla, televizyondan bizi seyreden herkese çok teşekkür ediyoruz. Biz bu gün çok hak ettik. Son 5-6 haftadır bunları çok hak ediyorduk. İnşallah haftaya Manisaspor maçında da bunun neticesini alacağız” dedi.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise önümüzdeki sezon yeni bir yapılanmaya gideceklerini ve bir çok oyuncuyla yollarını ayıracaklarını belirterek, ”Öncelikle Denizlispor’u tebrik ediyorum. Denizlispor açısından çok önemli bir maçtı. Bizim için çok zor bir maçtı, çünkü hedefsiz kalan bir takımdık. Bu hedefsizliğin vermiş olduğu motivasyonsuzluk da sahaya yansıdı. Maça bakıldığı zaman elbette bizim takımımız rakibimizden daha kaliteli, daha iyi isimlerden kurulu ve son iki, üç hafta öncesine kadar daha iyi futbol oynayan, daha iyi sonuçlar alan bir takımdık. Ama normal hayatta da olduğu gibi her zaman kalite iş yapmıyor. Motivasyonunu, yüreğini, kalbini ortaya koyman gerekiyor. Ne yazık ki bizim futbolcularımız bu hafta, geçen hafta da maçın belli bölümlerinde bunu yaşadı. Kaliteli olmak her zaman yetmiyor. Eğer ki yüreğini, kalbini, kafanı, bedenini, ruhunu sahaya koymazsan kendinden kalite olarak çok daha düşük bir takım karşında yüreğini, kalbini beynini, ruhunu ortaya koyuyorsa bugünkü gibi kazanıyor. Denizlispor’u tebrik ediyorum. biz de futbolcularımızın motivasyonunu sağlamaya çalışıyoruz. Elbetteki almış oldukları bu sonuçlar, ortaya koymuş oldukları performans bu takımın, bu kulübün önümüzdeki sezon kuracağı kadroda etkili olacak. Bizim oyuncularımız da bunun cezasını böyle çekmiş olacak. Çünkü bu maçta da göstermiş oldukları performansla biz önümüzdeki takımın kadrosunu kuracağız, yapılanacağız. Hedefe hangi oyuncularla gidebileceğiz, hangi oyuncularla gidemeyiz, mukavelesi devam ediyor ya da etmiyor, birçoğu ile yolları ayıracağız. Önümüzdeki sene bu takım için ciddi bir lig olacak. Yeni bir yapılanma ve ileri ki senelerde yeni bir proje ortaya koyacağız. Kurduğumuz takımla 2-3 sene içerisinde Süper Lig’e çıkmaya çalışacağız. Önümüzdeki yıl da dediğim gibi bu oyunculardan, mukavelesi devam ediyor ya da devam etmiyor, bu göstermiş oldukları performansın karşılığını herkes alacak” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.