Denizlispor Ligde Kalacağına İnanıyor

Denizlispor Ligde Kalacağına İnanıyor

Denizlispor, deplasmanda aldığı 3 puan ve rakiplerinin puan kaybetmesiyle birlikte bir anda küme düşme hattının üzerine çıkarken, oyuncuların ve teknik heyetin yüzü gülmeye başladı.PTT 1.Lig ekibi Den...

Denizlispor, deplasmanda aldığı 3 puan ve rakiplerinin puan kaybetmesiyle birlikte bir anda küme düşme hattının üzerine çıkarken, oyuncuların ve teknik heyetin yüzü gülmeye başladı.

PTT 1.Lig ekibi Denizlispor, ligin 32.haftasında deplasmanda oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puanla dönerek moral buldu. Ayrıca düşme hattındaki rakipleri Manisaspor ve Bucaspor’un da farklı mağlup olmasıyla bir anda düşme hattından kurtuldu. Maçın bitiş düdüğünün ardından oyunculardan bazıları gözyaşı dökerken, teknik heyet de futbolculara sarılarak tebrik etti. Gelecek hafta evinde final niteliğinde Manisaspor maçına çıkacak olan yeşil siyahlılar bu maçı da kazanarak ligde kalmayı garantilemek istiyor.

Stresli haftaların ardından ilk kez düşme hattından çıktıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ‘’ Son haftalarda aldığımız puanlarla ligde kalma umutlarımızı bugünlere taşıdık. Antep deplasmanında aldığımız 3 puanın çok büyük önemi var. Ancak şimdi bizi bir final bekliyor. Bu final maçında Manisaspor’u yenerek ligde kalacağız. Ben oyuncularıma güveniyorum. Bu maçta taraftarımıza büyük görev düşecek’’dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.