Depboylu Yerinde Durmuyor

Depboylu Yerinde Durmuyor

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın 1'inci sıra Milletvekili Adayı Deniz Depboylu, seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.Bayram boyunca ilçelerde çalışmalar yürüten Depboylu, hafta sonu 30'un üstünde mahalleyi ziyaret ederek vatandaşla kucaklaştı

 

1 Kasımda yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Nazilli'nin mahallelerini ziyaret eden, Deniz Depboylu vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Düğün ve sünnet cemiyetlerine de uğramayı ihmal etmeyen Depboylu, esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla da bir araya geldi.

MHP'nin Aydın'da başarılı olması için milletvekili adayı arkadaşlarıyla gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Deniz Depboylu, partilerinin seçimlerde büyük bir zafere imza atacağını vurgulayarak, bir olan vekil sayısını en az 3'e çıkartacaklarını ifade etti.

 

Birlik beraberlik çerçevesinde 7'den 70'e her kesime ulaşacaklarını söyleyen Depboylu, "Aydın halkının sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarıyla ülkemizdeki belli başlı büyük sorunlar ortadan kalacak. Vatandaşlarımızın bize destek olmasını istiyoruz" dedi. Çalışmalar kapsamında Bayındır Mahallesi'nde Efeleri Yaşatma Derneğini ziyaret eden Depboylu, burada yöresel kıyafetleri giyerek meydanlara indiklerini söyledi. 

 

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

1-009.jpg2-010.jpg3-009.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.