DERS ALMIYORSAK, SONUCUNA KATLANIRIZ!

Çok çektik, yaşanılan olaylardan ders salacağımız yerde yanlışlarımıza yanlış ekledik.

Şehri emin insanlarımızın güzelliklerini örnek alacağımız yerde, arkası kesilmeyen yanlışlarını görmekten bunaldık. Toplum, örnek alacak tarafınızı görememenin üzüntüsünü yaşıyor.

Futbolun içinden gelen bir belediye başkanımız var diye seviniyoruz. Nazillispor üzerinde hakkı ödenmeyecek hizmetleri var. Bunu İnkâr edende yok. Ligden düşeriz veya düşmeyiz bu ayrı bir olay. Ancak Başkan davranışları ile sakin ve yatıştırıcı olmalı.

Ege futbolu sıkıntılı bir sezon yaşıyor.

Bakın Ligde; Denizlispor, Karşıyaka, Manisaspor, Nazillispor ve Aydınspor ayni sıkıntıları yaşıyoruz. Hepimiz ligde kalmanın mücadelesini yapıyoruz. Bunu yaparken Sporu, futbolu kuralları içinde yerine getirelim. Pazar günü önemli bir maç oynadık. Kaybettik. Bu elbette dünyanın sonu değil.

TELAŞ YOK, DAYANIŞMA VAR!

Nazillispor olarak iyi günümüzde değildik. Hakemde kötüydü. Penaltıyı gole çeviremedik. Her şeyi bir futbolcudan beklemenin cezasını çektik.

Oysa futbol 11 kişilik bir takım oyunu. Kulüp başkanından, yönetime,  futbolcularımıza, taraftarlarımıza  kadar Hepimiz üzgünüz.

Telaşa gerek yok. Henüz kaybettiğimiz bir şeyde yok. 2 gün önce Fethiye sporun 1 puan önündeydik.  Bugün 2 puan gerisine düştük. Önümüzde oynanmadık 6 maçımız var. Gün birlik günü, dayanışma günü.

Bandırma maçı sonrası Bandırma sporlu futbolcuları taşıyan otobüsün taşlanıp camlarının kıranlar asla Nazillispor'lu olamaz. Bu Nazillispor için üzüntü verici bir durumdur. Bize yakışmadı.

Toplanmalıyız, Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz bu sıkıntıları birlikte aşmalıyız, aşacağız. Yeter ki gücümüzü birleştirelim tek vücut olalım. Nazilli’ye, taraftarlarımıza yakışanda bu olmalı

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum