Dershaneyken Özel Okul Oldu, Mezunlarını Verdi

Dershaneyken Özel Okul Oldu, Mezunlarını Verdi

Alaşehir’in dershaneden dönüşen ilk özel ortaokulu ilk mezunlarını verdi.Manisa’nın Alaşehir ilçesinde dershaneden özel okul formatına dönmek zorunda kalan Alaşehir Ortaokulu, öğrencilerini başarı ile...

Alaşehir’in dershaneden dönüşen ilk özel ortaokulu ilk mezunlarını verdi.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde dershaneden özel okul formatına dönmek zorunda kalan Alaşehir Ortaokulu, öğrencilerini başarı ile mezun etti. Okulun salonunda yapılan mezuniyet törenine öğrenciler ve veliler katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Mehmet İmir, dershaneden dönüşüm olarak ortaokul niteliği taşıyan Türkiye’nin ilk ortaokulu olduklarını söyledi.Bu nedenle kendilerini şanslı hissettiklerini belirten İmir, şunları söyledi:

"Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek dershaneden okula dönüşen Özel Alaşehir Ortaokulu bir yılını tamamladı. Butik bir okul olan Özel Alaşehir Ortaokulu’muz ilk yılında büyük başarılara imza attı.Ülkemizin güzel geleceği için insan haklarına saygılı, yeşili doğayı seven , iletişim kurabilen, dünya insanı olabilen, ön yargılardan uzak fertler yetiştirmek temel amacımızdır. Sizler bizlere güvendiniz ve en değerli varlıklarınız olan çocuklarınızı bize emanet ettiniz. Gelecek eğitim-öğretim yılına resmi okullardan daha önce başlıyoruz. Yazın hem TEOG sınavına hazırlık hem de hızlı okuma, hafıza teknikleri,strateji oyunları ve İngilizce kursları açacağız. Mezun olan öğrencilerimize lise hayatlarında başarılar diliyorum".

Törenin sonunda ise öğrencilere diplomaları verildikten sonra kepler havaya fırlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.