Deskkkop Başkanı Ertan Taşlı Ahilik Haftasını Kutladı

Deskkkop Başkanı Ertan Taşlı Ahilik Haftasını Kutladı

Düzce Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (DESKKKOP) Başkanı Ertan Taşlı Ahiliğin çalışmayı bir ibadet sayan, din ve ahlak kurallarına sıkı sıkıya bağlı esnaf ve sanatkarların iş teşkilatı old...

Düzce Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (DESKKKOP) Başkanı Ertan Taşlı Ahiliğin çalışmayı bir ibadet sayan, din ve ahlak kurallarına sıkı sıkıya bağlı esnaf ve sanatkarların iş teşkilatı olduğunu söyledi.

DESKKOP Bakanı Ertan Taşlı, Ahilik haftası ile ilgili yayınladığı mesajında “Ahi’lik temeli yardımlaşmaya dayanan esnaf teşkilatıdır. Birbirini seven, birbirine saygı duyan, yardım eden, fakiri gözeten, yoksulu barındıran, işi kutsal, çalışmayı bir ibadet sayan, din ve ahlâk kurallarına sıkı sıkıya bağlı esnaf ve sanatkarların iş teşkilatıdır. Bu vesile ile Ahilik haftası tüm esnaf teşkilatına tüm esnaflara hayırlı ve bereketli olmasını diliyor, Başta Ahi Evran olmak üzere Ahirete intikal etmiş tüm esnaflara Allah’tan rahmet diliyorum. Yaşayanlara sağlık ve uzun bir ömür hayırlı iş, helal kazanç diliyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.