Destek Bulamayan Aydınspor 1923, Aydınlılara Çağrı Yaptı

Destek Bulamayan Aydınspor 1923, Aydınlılara Çağrı Yaptı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 yönetim kurulu, yaptığı yazılı açıklamada Aydınlılardan Aydınspor 1923 için yeterli desteği göremediklerini iddia etti.

Aydın’ın iş adamlarına, yöneticilerine ve siyasetçilerine ve tüm Aydınlılara seslenen bir açıklama yapan Aydınspor 1923 Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, “Aydınspor 1923 yönetimi olarak büyük fedakarlıklarla güçlü bir takım oluşturduk. Ancak bilinmelidir ki, Aydınspor 1923 sadece Aydınspor 1923 yöneticilerinin değil, Buharkent’ten Didim'e kadar bütün Aydın halkının takımıdır. Aydınspor 1923 bu şehrin takımıdır. Büyük zorluklara rağmen çok başarılı olacağına inandığımız bir takım kuruldu. Ancak bu güne kadar Aydın’ın iş adamlarından, mülki idarecilerinden, siyasi temcilerinden bir çok vaatler almamıza rağmen hiçbir destek göremedik. Aydınspor 1923 takımının başarılarından yararlanan ne siyasetçilerden, ne esnafından, ne de iş adamlarından yeterli destek göremedik. Bugüne kadar bir çok sivil toplum kuruluşunu ziyaret ettik. Ankara da milletvekillerimizle hiç bir parti ayrımı gözetmeden makamlarında görüştük. Bir çok sözler verildi. Ama bugüne kadar bu sözlerin hiçbiri yerine getirilmedi” ifadelerine yer verildi.

“AYDINSPOR 1923’ÜN BUGÜN DESTEĞE İHTİYACI VAR”

Aydınspor 1923 gibi büyük bir camianın sadece 15 kişilik yönetim kurulunun sırtında devam edemeyeceğini işaret edilen açıklamada, “Aydın’da ve ilçelerinde yaşayan siyasetçi, iş adamı, esnaf ve herkes Aydınspor 1923 takımına sahip çıkmalıdır. Vaatler, sözde kalmamalı, suya yazılmamalıdır. Aydınspor 1923’ün bugün desteğe ihtiyacı var. Biz başarıyı tüm kentin katkısıyla yakalayacağımıza inanıyoruz. Aydınspor 1923’ün kalıcı gelirlere ihtiyacı var. Bu kalıcı gelirler ancak Sayın Valimizin, Sayın Belediye Başkanlarımızın yönlendirmeleriyle sağlanabilir. Bugüne kadar Aydınspor 1923’ün başarısından başarı kazananların artık söz değil, icraata geçmelerini bekliyoruz. Unutulmasın ki Aydınspor 1923’ün başarısı hepimizin başarısıdır. Herkesi bu doğrultuda göreve davet ediyoruz. Bu bağlamda eğer Aydınspor 1923’e yeterli maddi destek göremezsek, biz yönetim kurulu olarak görevi bunu yapabilecek bir yönetime bırakmaya da hazırız” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.