Dev Pivot Miraç, Büyükşehir Belediyesporla Anlaştı

Dev Pivot Miraç, Büyükşehir Belediyesporla Anlaştı

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde Aydın’ı temsil eden ve kabuk değiştirme sürecine giren Aydın Büyükşehir Belediyespor son olarak Socarspor’da forma giyen 2.01’lik pivot Miraç Erol ile anlaştı.

2-3-4 numaralarda oynayabilen dev pivot, Aydın Büyükşehir Belediyespor formasıyla şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti. Darüşşafaka altyapısından yetişen Uşak Sportif ve Socarspor formaları giyen Aydın BŞB’nin yeni pivotu takıma katkı sağlamak istediğini ifade etti. Miraç Erol, “Takımda iyi bir ortam var. Başarılı olacağımıza inanıyorum”dedi. Aydın BŞB Spor’un Genel Koordinatörü Serkan Akşit ise, 2 yıllık plan yaptıklarını söyledi. Transferin sürdüğünü anlatan Akşit, 3.Lig ayarında bir takım oluşturduklarını belirterek, “İyi bir kadro oluşturuyoruz. Getirdiğimiz oyuncular önemli oyuncular. Miraç’ta önemli bir oyuncu. Hedefimiz 2.Lig’e yükselmek olacak. Aydın’a hep hatırlayacağı, güzel anılar yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.

HEP BİRLİKTEYİZ

Antrenörlüğe Çağatay Dereceli’yi getirdiklerini anlatan Akşit, “Polat Bora Mersin başkanımız göreve geldiği günden bu yana haftalık toplantılar yapıyoruz. İçerisi, dışarısı demeden bizi yalnız bırakmıyorlar. Aydın’a basketbol için önemli bir takım lazım. Bunu tüm Aydın ile birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı. Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun desteğiyle üst liglere çıkacaklarını ifade eden Akşit, desteğini esirgemediği için Çerçioğlu’na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.