Dezavantajlı Çocuklara Cami İmamı Sahip Çıktı

Dezavantajlı Çocuklara Cami İmamı Sahip Çıktı

Nazilli'de geçtiğimiz yaz başında tüm camilerde başlatılan yaz Kur'an Kursuna katılan çocuklar, yaz dönemi kurslar bitmesine rağmen cami imamının gönüllü çalışmasını sürdürmesi ile kurslara devam ediyor.

16 dezavantajlı çocuğun sokaklardan kurtularak her biri Kur'an-ı Kerim okuyabilen, topluma örnek bireylere dönüştüren personelini kutladığını ifade eden Nazilli Müftüsü Necati Topaloğlu, "Kutlu Doğum Haftası ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını kutladığımız bu günlerde cami imamızın anlamlı çalışması nedeniyle en büyük mutluluğumuz olan çocuklarımıza sahip çıktığı için kutluyorum" dedi. Nazilli Prof. Muammer Aksoy Mahallesindeki Hacı Mehmet Çakmak Camii İmam Hatibi Fatih Gülsever öncülüğünde başlatılan kış Kur'an kurslarında çok sayıda öğrenci dini bilgilerle Kur'an-ı Kerim okumayı öğreniyor. Camisinde eğitim verdiği öğrencilerle birlikte İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu'nu ziyaret eden İmam Fatih Gülsever, çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Mahallemiz konumu gereği dezavantajlı çocukların sayıların çok olduğu bir yer. Biz de bu konuda çocuklarımıza rehberlik etmek, dinimizi en iyi şekilde öğreterek her biri sorumluluğunu bilen, toplumu seven ve saygı gösteren çocuklar yetiştirmek için ücretli olan yaz Kur'an Kurslarının ardından kış Kur'an kursu adı altında ücretsiz kurs vermeye başladık. Kurslarımıza devam eden öğrencilerimizin ileride iyi birer meslek sahibi olmaları, topluma faydalı birer birey olmaları için gönüllü olarak onlarla ilgileniyorum. Haftanın beş günü ikindiden sonraları akşam saatlerine kadar eğitimlerimiz ve sosyal faaliyetlerimiz sürüyor. Çoğu zaman da onlara değişik hediyelerle ödüllendirerek başarılarının artması için çabalıyorum" dedi.

"ÖRNEK PROJELERLE ÇOCUKLARIMIZA CAMİLERİMİZİ SEVDİRECEĞİZ"

Kendisini ziyarete gelen çocuklara çeşitli hediyeler vererek kutlayan Nazilli Müftüsü Necati Topaloğlu, "Kutlu Doğum Haftası ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını kutladığımız bu günlerde cami imamızın anlamlı çalışması nedeniyle en büyük mutluluğumuz olan çocuklarımıza sahip çıktığı için kutluyorum. Önümüzdeki yıl imamımızın başlattığı ve şu an ilçedeki iki camide sürdürülen kış kur'an kurslarını tüm camilerimizde yaygınlaştıracağız. Amaç, camilerimizin birer eğitim yuvası ve dinin en iyi öğrenilen yerler olduğunu tüm çocuklarımıza göstermektir. Bu nedenle tüm velilerimizden çocuklarını camilerimizdeki imamlarımıza ve Kur'an Kurslarındaki görevlilerimize emanet etmelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Dezavantajlı Çocuklara Cami İmamı Sahip Çıktı

Dezavantajlı Çocuklara Cami İmamı Sahip Çıktı

Dezavantajlı Çocuklara Cami İmamı Sahip Çıktı

Dezavantajlı Çocuklara Cami İmamı Sahip Çıktı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.