Dicle Elektrik’te Toplu Yaş Günü Kutlaması

Dicle Elektrik’te Toplu Yaş Günü Kutlaması

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi’nde (Dicle EPSAŞ) çalışan 159 personel için bu gün 6 ilde yaş günü kutlaması yapıldı.Dicle Elektrik taraf...

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi’nde (Dicle EPSAŞ) çalışan 159 personel için bu gün 6 ilde yaş günü kutlaması yapıldı.

Dicle Elektrik tarafından Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ’ta çalışan personele geçtiğimiz ay sürpriz bir şekilde yaş günü kutlaması yapılmıştı. Sürpriz yaş günü kutlamalarının ikincisi ise bu gün Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta aynı saatlerde yapıldı. Ramazan ayının başlayacak olması nedeniyle ay sonunda yapılması gereken toplu yaş günü kutlaması bu gün gerçekleştirildi.

YAŞGÜNÜ PASTASINI GENEL MÜDÜR KESTİ

Diyarbakır’daki yaş günü kutlamasına Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, İnsan Kaynakları Direktörü Can Demir, Diyarbakır İl Müdürü Bülent Uğur Yaka, birim yöneticileri ile Haziran ayında yaş günü olan personel katıldı. Hazırlanan ve üzerinde Haziran doğumlu olan Diyarbakır’daki personelin fotoğraflarının yer aldığı yaş günü pastasını Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel kesti.

HER AY TOPLU KUTLAMA YAPILACAK

Yaş günü pastasını keserken konuşan Karagüzel, Ramazan ayının başlayacak olması nedeniyle bu ayki kutlamayı öne aldıklarını belirterek, Haziran ayında doğmuş olan tüm personelin yaş gününü kutladı. Genel Müdür Murat Karagüzel, toplu yaş günü kutlama uygulamasının her ay düzenli olarak devam edeceğini de bildirdi.

Yaş günleri çalıştıkları şirket tarafından kutlanan Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ personeli ise, mutluklarını dile getirdiler. Kutlama sonunda, yaş günü olan personele hediyeleri dağıtıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.