Didim 75 Gençlik, Kubaliç ve yönetimini ziyaret etti

Didim 75 Gençlik, Kubaliç ve yönetimini ziyaret etti

Didim 75 Gençlik Oluşumu üyeleri, kurum ziyaretleri kapsamında Didim Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyarette bulundu.

Didim 75 Gençlik Oluşumu üyeleri kurum ziyaretleri kapsamında Didim Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyarette bulundu. Didim 75 Gençlik Oluşumunu Kooperatif Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Başkan yardımcısı Kadir Mirza, Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Gümüş, Çağlayan Çakır ve Musa Adalı karşılarken, Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel Oluşum üyeleri Aslan Balakan, Mehmet Vela, Mehmet Emin Öztürk, Ramazan Boztürk, Şerif Erul, Mehmet Emin Tural ve Faruk Uludağlı katıldı.

Ziyarette 75 Gençlik adına Mehmet Emin Tural, Başkan Kubaliç’e çiçek verdi. Ziyarette konuşan Kooperatif Başkanı Kubaliç ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken “75 Gençliği etkinliklerini basından takip ediyorduk. Sizlerin de burada olması bizi mutlu etti. Bu tür bir çalışma içerisinde olmanız çok güzel; Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan çalışmalar bulunduğu yere katkı sağlar. Bu tür oluşumların resmileşmesi de gerekli; ben şahsım ve yönetim kurulum adına çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel ise Oluşumu dernekleşmeye çevrilmesi noktasında çalışmaları tamamladıklarını ve dernek yerini de tuttuklarını belirterek, Didim’de kurdukları gönül sofrasını tanıtmaya ve Didim için bir şeyler yapmaya çalıştıklarını söyledi. Samimi ortamda geçen ziyarette Didim için nelerin yapılabileceği noktasında fikir alış verişinde bulunuldu.

Didim 75 Gençlik, Kubaliç ve yönetimini ziyaret etti

Didim 75 Gençlik, Kubaliç ve yönetimini ziyaret etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.