Didim Gençlik Festivaliyle Eğlenceye Doyacak

Didim Gençlik Festivaliyle Eğlenceye Doyacak

Didim’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Festivali düzenlenecek.

Başkan Atabay 17-18-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Gençlik Festivalinde El işi kursiyerlerin stant açacağını, Memleketten geldik yöresel lezzetler etkinliği düzenleneceğini, Gençlere özel dans ve yarışmaların gerçekleştirileceğini belirterek Dans etkinlikleri ile yerel sokak sanatçıların konserler verileceğini söyledi. Atabay 19 Mayıs günü Konserlerin düzenleneceğini belirterek “1919 kişi ile meydanda halkın katılımıyla rekor denemesi yapılacak. Hep bir ağızdan gençlik marşı okunacak ve rekor için yapılacak çalışma kayıt altına alınacak.” dedi ve tüm Didim halkını etkinliklere davet etti.

Başkan Atabay hasat zamanının gelmesi nedeniyle Didim’e bağlı bazı köy ve arazi yollarının bozuk olmasından dolayı yaşanan şikâyetlerle ilgili gerekli talimatı Akyeniköy sorumlusu Bekir Ceyhan’a ilettiğini belirterek çalışmaların yapılacağını söyledi. Didim’in turizm sezonuna hazır olduğunu belirterek Başkan Atabay Yalı Caddesi 2 işyerinde küçük çalışmaların kaldığını, tuvaletlerin ihalesinin yapıldığını belirterek peyzaj düzenlemeleriyle Yalı caddesinin sezona hazır olduğunu belirtti. Başkan Atabay, 15 Mayıs itibariyle inşaat yasağının başladığını 1. Böle olarak kabul edilen oteller bölgesinde inşaat çalışmaların duracağını belirterek 2. ve 3. Bölgede inşaatların kontrollü olarak süreceğini kaydetti.

“YOL YERİNE FERİBOT ÖNERİSİ”

Başkan Atabay Didim-Akbük-Gürçamlar’dan Bodrum havalimanına ulaşacak yapılacak turizm yoluyla ilgili soruya “Bu konuyla ilgili Ak Parti Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ile Ramada otelin açılışında konuştuk. O yolun fiziki anlamda düzenlenmesinin zor olduğunu ilettik. 34 km’lik bu yolda çalışmaların zorluğunu anlattık ve Kendisine o yolun açılması yerine Denizden feribotla havalimanı ile Didim arasında bir sefer konulmasını önerdik. Çünkü bu yol artık şehir efsanesi olmuş bir yol” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.